lørdag den 26. november 2016

En pakke og julefrokost

En dejlig overraskelse.
I går kom der en pakke med posten og jeg åbnede den i dag. Jeg skulle skynde mig hjem fra arbejde i går, inden jeg skulle til julefrokost i aftenskolen Fokus Folkeoplysning.
Det var en rigtig god fest!


Pakken er fra Eliane Pedersen og hvor blev jeg glædeligt overrasket. Det var ligesom at få en julegave på forskud!


Der var mange forskellige frø og så stiklinger af nerie og nellike, tror jeg. Der var et brev med med god beskrivelse og forklaring, så jeg skal lige have læst det lidt nøjere.


Det er mange staudefrø, som jeg vil så en af dagene i næste uge. Jeg blev simpelthen så glad og tænkte hvor fantastiske venskaber, man knytter her i haveblogland. Jeg kender Eliane fra min blog, hun skriver meget ofte kommentarer og jeg ved, at hun følger med i al min gøren og laden. Jeg er virkelig så taknemmelig og håber, jeg har noget, hun kunne tænke sig, som jeg kan sende til hende. Tusind tak Eliane. Du skriver, at hvis jeg ikke kan bruge det, kan jeg give det væk eller smide det ud. Det kommer ikke til at ske, for jeg kan love dig, at det i den grad er noget, jeg gerne vil bruge! :)


Jeg gik udenfor her i formiddag. Det stormer og er gråvejr, så der var ikke meget, der tog sig pænt ud. Heldigvis står tulipankrukkerne i læ i drivhuset. Det bliver tulipaner i helt nye farver til næste år.

Jeg skulle egentlig have gjort hele huset rent i dag, inden jeg skal pynte til jul, men jeg er ikke kommet igang endnu!  Det bliver vist ikke i dag!
Aftenskolen har godkendt mine idéer til forårsprogrammet og snart får jeg annonceteksterne til korrektur. Der bliver både workshops og foredrag.

Under julefrokosten fik jeg endnu en god overraskelse, for det viste sig, at en af mine foredragsgæster også er underviser i aftenskolen. Hun underviser i deres designskole i syning og tilskæring. Vi havde en rigtig hyggelig aften sammen, hvor vi rigtig fik snakket om vores interesser. Jeg var virkelig opstemt, da jeg cyklede hjem sent i aftes og heldigvis var Anders oppe, så jeg kunne fortælle om den vellykkede aften.

6 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Hej Birgitte
Ja det er altid rart at kunne fortælle om sine oplevelser, når man har været alene af sted.
Eliane er bestemt en gavmild dame, det har jeg også oplevet.

Fru Friis sagde ...

Dejligt med sådan en næsten-julegave og dejligt med blogvenner. Det lyder også som om du har gang i spændende ting på aftenskolen, men mon ikke vi hører nærmere?

Frk. Anemone sagde ...

Dejligt med en pakke fra den søde Eliane. Selv har jeg fået en lille orange Nerie fra hende, som desværre ikke nåede at komme i blomst i år, men håber at det sker næste sommer.
Så nu skal du også til at undervise på aftenskolen - det lyder spændende, du er dygtig.

marie sagde ...

Igen et superpositivt indslag fra din hånd - er altid god læsning.

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Dejligt med sådan en pakke fra Eliane.Har selv fået flere pakker fra den søde dame.
Har faktisk lige fået et brev med nogle frø.Skønt med så gavmilde mennesker.
Og spændende med de nye planer for dine foredrag.Og rengøringen løber jo ikke nogle vegne.
Har selv lige brugt nogle timer til at ryddet op efter min juledecodag med en veninde i går.Og viser da lidt af al det vi fik lavet.Også god inspiration fra Anette.
Godaften Knus Jette

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Mange tak skal I have. Ja, blogland er et godt land:). Nu har jeg fået gjort rent og pyntet til jul, mangler dog stadig at lave juledekorationer, det kommer forhåbentlig også inden jul!