torsdag den 17. maj 2012

Et spinkelt håb for mine overvintrede pelargonier

Der sker en lille smule i afdeling C.
For 2,5 måned siden klippede jeg alle mine pelargonier helt ned til et par centimeter over jorden fordi de desværre fik frost et par nætter og var totalt klasket sammen.


Den skyder fra bunden! Forhåbentlig vil flere gøre det samme. Jeg har vandet dem jævnligt siden jeg klippede dem ned og pottede dem om, så der er da håb.


Denne her ser også ud til at være på vej. Der er lang vej til de bliver en tæt plante med blomster, men jeg håber, jeg kan redde så mange som muligt. Jeg synes, de skal have en chance for at komme sig så jeg vil passe dem godt og forhåbentlig kvitterer de med flere blade!


Denne er en duftpelargonie, som jeg købte på Egeskov Slot for 4 år siden, den skyder godt fra bunden, så jeg tror, at inden længe, kan jeg klippe de lange grene af. Jeg har da i hvert fald fået nyt håb for mine pelargoniesamling, som jeg har været tre år om at samle.

4 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Godt der er liv i dine pelargonier, de er nok ikke sådan at slå ud.

Have-amatøren sagde ...

Puha, det kunne jo have udviklet sig til lidt af en katastrofe med så mange Pelargonier.
Heldigvis har jeg kun en frostskadet Pelargonie - den ser til gengæld stadig meget død ud.

Bente sagde ...

Katastrofe afværget! Der er liv i din duftpelargonie! Pyha det er jo næsten ikke til at bære. Nogle af mine har også fået en snert igår, da det haglede. Det kan de mærkeligt nok ikke lide!

Landbohaven sagde ...

Dine pelargonier ser ud til at klare sig.
Held og lykke med dem.
Ha´ en god dag.