fredag den 25. maj 2012

Byggeriet

En flink murer!

Skorstenen er færdig og mens stilladset omkring den alligevel var oppe, var mureren så flink, at han malede skorstenen.


Anders er i fuld gang med at male huset og er lige ved at være færdig med gavlen, hvor orangeriet skal være. Tømrerne kom i dag og satte al det stillads op, så de kan komme igang på tirsdag.


Her ser man skorstenen, hvor den vender ud mod haven. Mureren har aftalt med skorstensfejeren hvor højt trinene skulle sidde og hvor mange, der skulle være.
Tømrerne har også sat en masse træ i indkørslen og jeg tror nok, det er dét, som Anders og jeg selv skal male. Heldigvis er der ikke så meget, så jeg tror, vi kommer hurtigt over det arbejde.


Der er stillads over det hele, så det er svært at se,hvor flot gavlen er blevet, efter at Anders har malet den.


Elektrikeren har sat stikdåser ind i muren og nu skal mureren bare lige pudse væggene indvendigt - det gør han i morgen - så er han færdig. Han har meget travlt og har også andre opgaver, så han har kun været her 2 dage i denne uge, men det er helt fint, for vi overholder tidsfristen, så tømrerne kan komme igang på tirsdag.
Forhåbentlig holder vejret i næste uge også, så vi kan få malet det træ og Anders kan få malet huset. Det var lige en lille status fra vores byggeri! Rigtig god aften.

12 kommentarer:

Fru Friis sagde ...

Når nu skorstenen bliver så fantastisk, hvad søren skal jeg så sige når hele byggeriet er færdigt...!? ;o)
God arbejdslyst med malerarbejdet, vejret tegner jo til at blive perfekt til den slags. Og tak for opdateringen, det er godt at følge med. :o)

Høneballehaven sagde ...

Ja det skrider fremad og skorstenen ser flot ud. Malearbejdet er nok ingenting i forhold til gravearbejdet. Og vejret ja det holder tilsyneladende :o)

Møllebakkehaven sagde ...

Tak for opdateringen, det er spændende at følge med i :)
Det er sørme en flink murer i har, og det ser godt ud :)
Fortsat go arbejdslyst...

Ha en go aften...

Karina sagde ...

Jeg må altså også sige at jeg følger med i spænding.
Det tegner da virkeligt godt det her;-)

God pinse

Frk. Anemone sagde ...

Tænk at man kan falde i svime over en skorsten :) Men den er vel nok blevet flot, så vi følger spændt med her på sidelinjen.

God pinse

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Kan kun tilslutte mig.Er spændt på se når det hele står færdigt.Rigtig god pinse til dig og din mand.Jette

Landbohaven sagde ...

Godt nok noget af en flot skorsten.
Ha´ en god dag.

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres søde kommentarer. Dem blev jeg rigtig glad for. Ja, det er lidt pudsigt, at man kan blive så glad for en skorsten! Jeg ved faktisk ikke om arkitekten har tænkt på, at skorstenen faktisk er lige midt i haven og skaber en dybde i haven, som jeg synes gør den mere hyggelig - det er i hvert fald godt ramt!

Rose sagde ...

Ja, hvor ser det spændende ud det der sker her! Jeg vil gerne se hvad noget så flot bliver til, så jeg melder mig som læser .
Hvor er de blå kongelys fra sidste indlæg dog flotte :-)
God pinse!

Birgitte sagde ...

Hej Haverose. Velkommen til min blog og tusind tak for din kommentar. Dejligt at du har lyst til at følge med. Det glæder mig.

Lene sagde ...

Det er spændende at følge jeres byggeri. Det bliver rigtig godt.

Lena Hansen sagde ...

Hej Birgitte. Har lige læst nogle af dine gamle indlæg igennem i min pause :) Har slet ikke haft tid til at blogge her i pinsen. Gider ikke være indenfor når vejret er godt. Så bliver vist snart nødt til at invitere nogle gæster, så jeg kan få gjort rent indenfor ;))

Det bliver da bare SÅ fantastisk flot, når det bliver helt færdig jeres nye drivhus. Det tyder det jo allerede på... Skal I også have indlagt vand derude ??