søndag den 26. februar 2017

Forårs længsler.

Tulipaner en masse.
I efteråret lagde jeg 200-300 løg ud i bedene og nu er de godt på vej. Jeg plantede lige så mange i krukker og de er også begyndt at titte frem. Jeg er så spændt på, hvordan det kommer til at se ud i år.


Det har været en udfordring de sidste par år at få nogle farver i forårshaven, men i år håber jeg på, det bliver anderledes. 


Jeg glæder mig til, der bliver lyst om morgenen og om aftenen og jeg glæder mig til, at der bliver lidt lunere.


Lige nu ser der sådan ud mange steder. Det lover godt, synes jeg. 
Det er godt, jeg har mit orangeri, jeg kan lave meget i, for så slapper jeg af. Men der sker mange ting herhjemme; jeg er ved at forberede et foredrag, jeg skal holde i Frederikshavn Havekreds tirsdag aften og Anders har også gang i meget.Krokus tæt på udspring.


Showauriklerne, som overvintrer i orangeriet, skal nok deles. De fylder i hvert fald potterne helt ud. De kan nok også snart komme ud. Det varer nok heller ikke længe, før jeg sætter tulipankrukkerne frem - Men der skal nok gå en måned mere.

Jeg skal også snart bestille krukkemuld, komposteret kogødning og citrusjord. Jeg ved præcis hvor meget jeg skal have af hver.
Jeg glæder mig til, at jeg skal til Frederikshavn. Det er min barndomsby, så det skal gerne gå godt!

8 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Hej Birgitte
Jeg er ikke i tvivl om, at du ved præcis hvor meget, du skal have af hver ting, du har bare styr på de ting. Dine tulipaner er godt nok nået langt, det ser ud til, at du er foran, men I har vist også haft bedre vejr og mere sol hos jer. Det er i hvert fald tydeligt, at foråret er på vej.

Unknown sagde ...

Jeg glæder mig også til foråret, sikke langt alting er hos dig, har du haft plastik over bedene ;-) Her i vores kolde have som altid er sidst med alting, er der ikke mange spirer endnu, kun selvfølgelig Erantis og vintergækker, men dem er jeg også rigtig glad for.

Casa Rosen- en Kolonihaveblog sagde ...

Hvor ser det skønt ud i din have og jeg siger som de andre at alting er langt fremme hos dig.
Når først du bestiller jord så er det forår, det er ganske vist for så begynder du at plante ud i alle krukkerne, det husker jeg meget tydeligt :o)

Masser af hilsner fra Linda

Anette Krogh Pedersen sagde ...

Ja det ser godt nok lovende ud, med alle de tulipaner der er på vej. Er sikker på det bliver en fest, når de springer ud.

Vil ønske dig et rigtig godt foredrag.

Kærlig hilsen Anette

Tim Skovrup sagde ...

jeg skriger også efter foråret :) - og uha.. hvor skal der laves mange ting i haven :)

Unknown sagde ...

Kære Birgitte Det set da fantastisk ud i dine bede, det bliver da en tulipan fest :-) jeg glæder mig til at se farverne. Pøj pøj med foredraget, er sikker på at du klarer det helt fremragende. Knus Tina

Eliane Petersen sagde ...

Kære Birgitte.
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig aften med foredrag i din fødeby.
Vores tulipaner er lige så langt fremme, men de står jo også i højbede;jeg tror, der er lidt lunere.
Jeg tror, at du får rigtig mange flotte farver i din have til foråret, glæder mig til du får krukkerne ud. Jeg er helt betaget af dine tulipanerne på første billede.
Mange hilsner fra Eliane

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak skal I have. Ja, nu må foråret gerne indfinde sig! Tulipankrukkerne i drivhuset ser lovende ud. Der er også spirer. Jeg håber, det hele kommer op, for så er der farvefest i haven!
Tak for jeres gode lykønskninger til foredraget. Jeg tror nok, det gik godt:) De kom da i hvert fald og sagde bagefter at det var en fint foredrag og meget informativt. Der kom over 50 mennesker.