mandag den 7. april 2014

Mere såning

Jeg har byttet mig til rigtig mange frø!
Hvis der er nogen, der gerne vil have frø af Tagetes French Vanilla, kan I bare kontakte mig på min kontaktmail og efterfølgende sende en frankeret svarkuvert. Jeg kan i hvert fald levere en del.

Nu er jeg vist ved at være færdig med at så!!
Her kommer lidt af hvad jeg har sået sidst.


Stribet vortemælk. Billedet er lånt på nettet og jeg tror faktisk ikke det er den stribede!

Klatre løvemund - den er jeg spændt på.


Sommer Adonis.


Balsam Summer Bonnet - den dobbelte - ikke mindre!

Kæmpeslør. Den ved jeg ikke rigtig hvor vild jeg er med, men måske kan jeg tage den med på plantemarked!


Salvie coccinea.


Leonotis.


Plain  Coreopsis


Guldblomst


Flaskerenser.

Jeg er glad for alle de røde farver og har besluttet mig for at lave et rødt og orange krukkebed ved min gamle bænk sammen med krydderurterne. Så kan jeg nemlig bare lige åbne døren og tage to skridt ud og plukke krydderurterne. Forhåbentlig bliver planterne ikke alt for store - det har jeg ikke undersøgt.

Jeg har en aftale med min bror om, at jeg skal hjælpe ham med at plante flere planter ud i hans have, så det har jeg forberedt mig på også ved at så. Jeg har aldrig før hjulpet nogen med at indrette have og det er ikke noget jeg gør i. Det er kun for min bror, men hvor er det dog spændende. Han har givet mig fuldstændig frie hænder. Det glæder jeg mig til. Vi er blevet enige om at gå igang i slutningen af maj!
Heldigvis er spireprocenten i orangeriet temmelig høj!

6 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Sikken en masse du har sået igen, igen. Godt du har held med det du sår, ellers var du nok heller ikke så ivrig.
Jeg har aldrig hørt om klatreløvemund, det lyder spændende.

Fru Friis sagde ...

Hej Birgitte. Fantastisk hvad du får sået, der ligger et imponerende og stort stykke arbejde i alle de frø.
Det bliver spændende med din brors have, han har jo set hvordan du har forvandlet jeres egen have, så mon ikke han føler sig i gode hænder. Måske vi får lov at følge med.
Jeg skriver lige til dig vedr. Vanilla tagetes.

Haveknus fra fru friis.

Rose sagde ...

Hvor det spændende sager du får sået! Glæder mig til at se det rødorange bed. Jeg har også sået klatrende Løvemund. Den kan vist klatre flere meter så det bliver sjovt. Dejligt du kan hjælpe brormand og sikkert også udfordrende :)

Sussi.Sussinghurst sagde ...

huhhhh ha, jeg har også kigget på min frøsamling i dag.... og så lukkede jeg låget igen..... der er alt for mange slags og jeg umuligt få plads til dem alle sammen... men jeg skal jo igang ;-)

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres kommentarer. Dem blev jeg godt nok glad for. Ja - jeg tror godt nok jeg må ud efter flere krukker til alle mine frølinger. Det griber om sig!

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres kommentarer. Dem blev jeg godt nok glad for. Ja - jeg tror godt nok jeg må ud efter flere krukker til alle mine frølinger. Det griber om sig!