torsdag den 17. april 2014

Lugning og et ønske om en rigtig god påske.

I dag blev det til tre timer i haven inden regnen og blæsten kom!
Jeg fik delt de sidste stauder i krukkerne og luget det store trekantede staudebed. Det er jeg godt tilfreds med.


En af dagene skal jeg gå hver plante igennem og fjerne det ukrudt der nærmest vokser oveni. Stauderne er bare så små - nogle kigger kun lige op over jorden - så jeg må vente lidt endnu.


Her er bedet i hele sin størrelse. Det slog mig, da jeg gik og lugede, at der var meget bar jord, så jeg overvejer at surfe på nettet efter planter, men har ikke besluttet mig endnu, for når det hele kommer godt op, så plejer der at blive fyldt ud. Mine såede purpursolhatte skal i hvert fald plantes ud i dette bed. 


Dette bed vil jeg gerne igang med i morgen. Det bliver dog svært med alle de narcisser, så jeg skal balancere noget imellem dem! Græsset trænger også til at blive slået, det bliver første gang i år!


14 nye lammeører blev det til i dag. Der er snart ikke mere plads i min lille planteskole, jeg har placeret alle planter, så de får regn foroven, så sparer jeg forhåbentlig lidt vanding.


Med disse fine tulipaner, som er sprunget ud i dag som de første i haven, vil jeg gerne ønske alle en rigtig god påske og håber I får udrettet en hel i haven eller bare være sammen med familie og venner!

5 kommentarer:

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Dejlige tulipaner - hvor ser det godt ud med den skarpe trekant på bedet..... jeg må vist se TV klippet igen, jeg synes ikke rigtig at vi så lige dét bed så meget.

Høneballehaven sagde ...

Bedene kan ikke undgå at se bare ud, indtil det hele vokser til, du skal sikkert også have plantet dine sommerblomster ud, lige pludselig er der ingen bare pletter mere.
Flotte tulipaner.

Frk. Anemone sagde ...

Sådan et bed skal jeg også i gang med en af dagene... Hvor har du bare gang i mange frølinger, jeg beundrer din ildhu.

Smukke lysegule tulipaner - ved du hvad de hedder?

Fortsat god påske til dig og dine :)

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Det kan være svært at luge nu når alle blomsterne vælter op.Men dejligt trekantsbed du har.Og rigti smuk krukke med tulipaner.
God påske knus Jette

Birgitte sagde ...

Hej alle fire. Tusind tak for jeres kommentarer. Dem er jeg rigtig glad for. Jeg kan ikke huske hvad tulipanerne hedder, ved bare, at jeg købte to forskellige slags og hvilken der er hvilken ved jeg ikke!