onsdag den 23. april 2014

"Krukke-løgvækster" og andre.

Nu er løgvæksterne i fuld gang.


Alle tulipaner og hyacinter er holdt i de cremegule farver. I inderste hjørne har jeg min stinkende nyserod i en krukke - det kan man godt!


I dette bed foregår min "tulipancyklus", hvor tulipanerne er plantet ud, efter at have blomstret i krukker. Dem man ser her er fra sidste år og forrige år. Når de nuværende krukkeplanter er visnet ned, bliver de også plantet ud her til efteråret. Til næste forår fjerner jeg så dem, der kun kommer op med et enkelt blad, men bestanden bliver forhåbentlig til flere og flere.


I skyggebedet er det mest narcisser og ikke særlig mange tulipaner. Det bare blev sådan!


Denne beholder står så flot nu og den er jeg meget glad for!


City of Harlem opad et staldvindue.


Spring Green tulipanerne er lidt sene her, men det varer ikke længe!


Her er den anden bænk, som er placeret opaf husmuren ud mod vejen. Bænken på øverste billede er placeret overfor indgangsdøren og står opaf udhusets mur.


Dette er foran køkken-terrassedøren. Der er ikke meget liv i de to hængepiletræer. Selvom der dog er begyndt at skyde nye blade frem, synes jeg, de ser noget sølle ud. Måske skal jeg bare være tålmodig! De to forreste krukker er gul løvehale, som har overvintret i krukkerne. Jeg håber, de kommer i blomst i år. Her er der kun sol om eftermddagen og det ses på tulipanerne.

6 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hej Birgitte
Sikke mange dejlige krukker. Det ser hyggeligt ud ;-)

Fru Friis sagde ...

Skønne krukker du har... :)

Høneballehaven sagde ...

Du har mange fine løgvækster.

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Dejlige billeder af alle dine forårskrukker.
Dejligt at de lyser op og pynter rundt omkring hos dig.
God dag knus Jette

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Hvor er det dejligt med alle dine krukker. Har du gode erfaringer med at plante tulipanerne ud i bedene, jeg synes nogen gange at det næsten ikke er besværet værd.... men hvem kan nænne at smide blomsterløg ud :-)

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres kommentarer. Dem er jeg rigtig glad for. Ja, jeg synes også krukkerne lyser godt op!