søndag den 27. oktober 2013

Bænken fik nyt liv

På opfordring af nogle af jer andre havebloggere...
valgte jeg at beholde vores gamle havebænk, som ikke længere kan bruges som siddeplads. Nu har den fået en plads i indkørslen overfor vores hoveddør. Jeg vil pynte den på mange forskellige måder hele året og synes dét er rigtig hyggeligt.


Når vandtønden bliver tømt, skal den flyttes lidt mere til venstre, så bænken kommer til at stå lidt mere i midten. Jeg pyntede den lige lidt hurtigt i går med lanterner, da vi skulle have gæster til aften. Bænken står opad udhuset, som er overfor hovedhuset og man kan kigge ud på den fra køkkenet.


Her er lysene tændt i lanternerne. Jeg har en aflang kurv, som jeg kunne tænke mig at fylde med små flade sten og så vil jeg gerne have nogle potter med lidt mere spændende planter end dem på billedet, for de er ved at takke af for denne sæson. Jeg har ca. 10 lanterner i alt, så det skal nok blive rigtig godt, når jeg er færdig med at pynte op rundt omkring huset!

12 kommentarer:

Landbohaven sagde ...

Hvor har du lavet det fin.
Ha´ en god dag.

Anette Krogh Pedersen sagde ...

Hvor var det godt du beholdt bænken, det ser rigtig hyggeligt ud.
Kærlig hilsen Anette fra Fru Pedersens have

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Godt at du beholdt den gamle bænk.For det er altid dejligt at pynte den efter årstiderne.Dejligt med lys i lanternerne om aftenen og når man venter gæster.Du kan evt.male den til foråret hvis den er blevet kedelig efter vinyeren.God blæsende dag knus Jette

Bente sagde ...

Sådan Birgitte - det ser vældig godt ud. Det er sådan en dejlig velkomst at få, med tændte lanterner og pynteting. Det var godt du sparede bænken, så den kunne indgå i haven alligevel. Flot

Høneballehaven sagde ...

Heldigvis kan bænken jo bruges til forskellige opstillinger, og det er du jo god til og glad for, så godt den ikke kom ud. Det ser fint ud med lanternerne.

Jette sagde ...

Hej Igen.Har prøvet at skrive til din mail adr. men forgæves.....har du fået ny mail?knus Jette

Lisbeth (countryliv) sagde ...

God ide, det ser hyggeligt ud:o)

Vivi sagde ...

Godt din gamle bænk fik et nyt liv :-)
Det er så hyggeligt, når der bliver pyntet lidt op, og bænken er en god mulighed for at få noget af pynten lidt op i højden.

Hald sagde ...

Jamen selvfølgelig er det da det du skal bruge bænken til - det er super hyggeligt at komme til et hus hvor der er hygget med lanterner udenfor - og rigtig hyggelit til jul med et par potter med små "tulipaner", mos, og måske en julerose :)

Heidi sagde ...

Hej Birgitte
Godt ud gav bænken en chance, det bliver du glad for.
Der ser rigtigt hyggeligt og indbydende ud ;o)

Hanne i haven sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud :-) Godt at du gav bænken en chance til.
Knus

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for alle jeres kommentarer og fordi I kunne lide idéen med bænken. Det var jo jeres idé!! Jeg er så glad for at jeg valgte at beholde den.
Til Jette: Min mailadresse er ikke ændret, den fungerer fint. Måske skal du prøve igen?