lørdag den 3. december 2011

Juleroser i altankasser og lysegrønne cypresser i krukker

Helleborus niger
I går gjorde jeg et kup! Jeg købte 4 juleroser for 30 kroner stykket og 2 cypresser for 20 kroner stykket.
Juleroserne blev plantet i mine altankasser.


De så lidt hængte og tørre ud hos blomsterhandleren, men efter at have trukket i vand og plantet om, blev de helt fine. Der er knopper i disse to!


I den tredje var blomsten sprunget ud i dag. Lyset er lige skarpt nok, men jeg blev meget glad, da jeg så det i formiddags.Sådan ser det ud på afstand, men når jeg sætter store lanterner frem på fliserne med lys, så tror jeg, det tager sig endnu bedre ud. Jeg ønsker mig tre lange zinkkasser i julegave af Anders. Plankeværket er mellem indkørsel og haven. På venstre side er udhuset og på højre side er huset. Indgangen til haven er i højre side lige rundt om hushjørnet (bagved papircontaineren).

Mine to cypresser har jeg indtil videre plantet i krukker, så jeg kan have dem tæt på huset og bedre nyde dem. Men efter vinteren, planter jeg dem nok ud i haven.Juleroserne skal også plantes ud i det hvide og cremegule bed, når der bliver forår.

6 kommentarer:

staudecafeen sagde ...

Skønne billeder:) jeg er også vild med juleroser, de er så skønne, mine står og blomstre i haven nu:)

Frk. Anemone sagde ...

Det var godt nok et kup. De ser fine ud - jeg ønsker mig også flere juleroser.

Høneballehaven sagde ...

Ja det var noget af et kup. håber juleroserne overlever, jeg har ikke så gode erfaringer med dem. Har købt et par gange, hvor de bare er gået til. Jeg har forgæves kigget efter om de ikke er på vej op ad jorden nu, men desværre ikke noget at se.
Cypresserne er akkurat ligesom mine, det er simpelthen en skøn vårfarve.

Vivi sagde ...

Dejligt med noget der blomstrer på denne årstid :-)

Jeg får også helt lyst til at købe et par juleroser :-)

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres søde kommentarer. Ja, det er dejligt med noget, der blomstrer lige nu. Jeg håber jeg har held med mine juleroser. Ja, cypresserne har en skøn vårfarve!

Hanne i haven sagde ...

Det var godt nok en god handel, du gjorde der :-)
Det vil være flot med de tre lange altan-kasser, og masser af plante-plads :-)
Jeg skal ihvertfald også have mig en julerose snart, med alle de skønne I andre viser. Jeg har nogle stykker i haven, men mine har heller ikke knopper endnu. Så min evt. nye skal plantes et solrigt sted, så den kan komme i knop tidligt om vinteren :-D