torsdag den 27. december 2012

Nyt kamera

Et stort ønske er gået i opfyldelse.


Jeg har købt et spejlrefleks kamera, Sony med ekstra linse til. Jeg har købt det brugt i den blå avis og har gjort en virkelig god handel. Det er godt og vel et år gammelt og ikke brugt ret meget. Der fulgte 4GB + 1GB kort med, oplader, USB-kabel, taske, den originale linse og en renseklud.


Det er et kamera, som er særligt velegnet til natur- og havebilleder og der er en hel masse funktioner, som jeg skal have sat mig ind i.
Jeg kender mange, der skifter deres mobiltelefon ud hele tiden, men jeg vil hellere have dette kamera. Min gamle skub op telefon er fin nok til mig sålænge jeg kan ringe og SMS'e!
Uha, nu skal jeg igang med at tage billeder!

11 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Fedt tillykke med dit nye kamera Birgitte. Det er nødvendigt, når du vil tage gode havebilleder. Ja mobilen er ikke så vigtig, når man er haveblogger. Vigtigst er at man kan ringe og sms`e
God fornøjelse, nu må du til at øve dig.

Anette Krogh Pedersen sagde ...

Tillykke med det nye kamera. Det bliver du helt sikkert glad for.
K.H. Anette fra Fru Pedersens have

Gitte sagde ...

Tillykke med det fine kamera. Jeg kan godt forstå du hellere vil investere i et kamera end ny mobil. Glæder mig til at høre om dine erfaringer og se billeder fra haven.

Frk. Anemone sagde ...

ih... hvor dejligt for dig med nyt camera, tillykke og rigtig god fornøjelse.

Vivi sagde ...

Tillykke med kameraet :-) Det er næsten ikke til at undværre, når man gerne vil vise fine billeder på havebloggen.

Unknown sagde ...

Jeg er helt enig med dig. Hellere bruge penge på et lækkert kamera, end skifte mobilen ud hvert år. Tillykke med kuppet!

Fru Friis sagde ...

Nøjjjj.... Det ser ud til at være et kup du har gjort dig. Tillykke med fangsten og jeg fælder mig til ar se mange fine billeder i den nye sæson.

Fru Friis sagde ...

Der skulle vist stå "glæder".... ;)

Bente sagde ...

Tillykke med det flotte camera! Så kommer der nok close up billeder fra bloggen her. Det er et helt modefænomen med at gå tæt på!
Altså hvis det er af pelargonier, så er jeg med på spøgen!!

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Godt kup du har gjort.Så nu glæder vi os til rigtig mange flotte billeder,når du har lært dit nye camera at kende.God aften til dig knus Jette

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres kommentarer. Dem blev jeg rigtig glad for. Jeg er ved at øve mig og tror, jeg bliver SÅ glad for kameraet. Bente: Du kan tro, jeg skal tæt på pelargonierne!