fredag den 22. juni 2012

Vinduer i orangeriet

Nu er vinduerne kommet og klar til at blive sat i.
Jeg har været fraværende på bloggen i denne uge på grund af, at vi blev ramt af sygdom. Først troede vi, at det var alvorligt, men det hele blev afkræftet og nu er vi i fuld gang igen.
I løbet af ugen var vi også så uheldige, at der skete vandskade på badeværelset ovenpå. Det var en pakning i toilettet, der var utæt, så det skulle også lige repareres.


Byggeriet går efter planen og vinduerne er klar til at blive sat i på mandag. Om en uge har vi ferie og næste weekend kommer min bror og lægger klinkerne. Så mangler der kun træpillebrændeovnen, som skal monteres i den første uge af ferien.


Jeg vil gerne rose Poul Mortensen ApS, som står for vores byggeri. Sønnen Palle Mortensen er vores håndværkermester og mange har sagt inklusive os selv, at det er et flot stykke håndværkerarbejde, der bliver udført. Jeg tror, vi har ramt rigtig meget plet ved at vælge Palle Mortensen og kompagni, for der har slet ikke været noget at komme efter, tidsplanen bliver overholdt, de rydder op efter sig og de laver et rigtig flot stykke arbejde samtidig med.


Det var via min veninde, at vi blev  gjort opmærksomme på Palle Mortensen. Da vi skulle indhente tilbud, havde vi ingen anelse om, hvilke håndværkere, der var gode, men allerede efter den første samtale med Palle Mortensen, vidste vi, at dette var en reel mand, som man kunne regne med og som havde forstand på det, han snakkede om.
Så hvis der er nogen, der har brug for en håndværker her i nærheden, så kontakt endelig Poul Mortensen ApS. (Kan googles).

I weekenden skal vi slappe af og jeg glæder mig rigtig meget til at blive opdateret i haveblogland. Samtidig har jeg nogle indlæg, der ligesom presser sig på for at blive udgivet!

6 kommentarer:

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Nu sker der noget i jeres byggeri.Rart med gode håndværkere man kan stole på.Glæder mig til at se det færdige byggeri.Knus Jette

Frk. Anemone sagde ...

Ikke rart med sygdom, og slet ikke samtidig med at man har travlt. Nu varer det ikke længe, før du kan servere kaffe for dine gæster i orangeriet... Sikken fest:)

Høneballehaven sagde ...

Godt det ikke var noget alvorligt. Hvor ser det bare godt ud, det bliver dejligt at få det færdigt.

Bente sagde ...

Godt alarmen blev afblæst og dejligt at høre, at der stadig er gode danske håndværkere, som kan deres kram!
Så bliver det spændende, at få resten færdigt..
God Sct. Hansaften..

Mette - Villa Landly sagde ...

Hvor bliver det spændende at se det færdige byggeri - det ser godt ud til nu. God weekend.

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres søde kommentarer. Om en uge er det færdigt, det bliver SÅ godt.
Ja, nu er vi fit for fight igen!