onsdag den 28. oktober 2015

Laboratorieflasker, månen og liljer

Kreative udfordringer.!
Jeg har budt på en samling laboratorieflasker på Lauritz.com og fik dem rigtig billigt.De skal sættes i nogle trådkurve ude i haven og bruges som efterårspynt. 22 flasker for 300 kr. Egentlig ville jeg gerne købe chiffonflasker, men de var for dyre til min pengepung, så jeg besluttede mig for en alternativ løsning.
Størrelsen er fra 26 til 35 cm, så de er ret store. Nu står de hjemme hos svigermor. Hun har været så sød at hente dem i dag. Nu skal vi så bare have dem hjem fra hende.

Månen har været så flot de sidste par aftener, så jeg fik lyst til at tage et billede. I går var jeg først hjemme kl. 23 og da var hele haven lyst op i et hvidt lys. Det var ret utroligt. I aften er månen ikke lige så skarp som i går aftes, men den lyser dog op stadigvæk.


I lørdags fik vi en buket hvide liljer. De er nu sprunget ud. Måske skulle billedet være taget uden blitz!
Jeg håber, jeg når at blive færdig i haven. Mine citrustræer står stadig ude. De skal ind og derudover har jeg tre projekter mere, jeg skal nå inden vinter. (Lægning af tulipanløg, og lugning to steder). Jeg tror, jeg når det.

7 kommentarer:

Unknown sagde ...

Kære Birgitte Nogen gange kan man være heldig at gøre et godt kup. Det bliver spændende at se hvad du finder på med flaskerne.jeg har også nydt månen i disse dage, så flot!
Det er også den julepynt til haven i sidste indlæg. Flotte kugler med lammeøre. De ser flotte ud med koglerne. Dejligt aftes du har fåetplantet alle dine løg. Det bliver en fest til foråret. Pas på dig selv, husk et par pauser. Kh Tina

www.AnettesFlora.com sagde ...

Her Birgitte!
Tillykke med flaskerne, og et herligt kup! Jeg har aldrig prøvet at handle på lauritz, men kan forestille mig det er spændende! Nyder også at kigge på månen, men den er svær at tage billeder af, eller det er det generelt i mørke.
Kuglerne den anden dag med lammeørerne er meget lækre.
Hilsen fra Anette

Høneballehaven sagde ...

Ja månen lyser flot op, jeg tog også et billede i aftes, men billedet bliver ikke, som det man ser.
Det skal nok blive flot at pynte op med alle de flasker, men hvordan får I dem hjem fra svigermor? Det er da lidt af en opgave, når man ikke har bil.

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Godt køb du har gjort.Glasflasker kan bruges rigtig
mange steder.Spændende at se hvad du vil bruge dem til.........og hvordan du får dem til Nordjylland.
God weekend Jette

Birgitte sagde ...

Hej alle fire. Ja, jeg er spændt på at se flaskerne og hvilken stand de er i. Men det ser jo fint ud på billedet. Vi skal have dem med i toget fra Sjælland til Jylland og hvis de fylder for meget, må vi tage nogle med ad flere omgange. Jeg tror nok, jeg kan få ca. halvdelen med mig hjem.
Ja, jeg har taget den meget med ro, er dog noget hængt op på arbejde, så jeg har ikke så meget energi, når jeg kommer hjem!

Bonderosen sagde ...

Hej Birgitte... sikke et godt køb.!!!... Jeg køber også af og til lidt på aktioner.... Der fås jo ALT.. :) :)
Jeg er ikke så flittig i tiden her på bloggen - er lidt hængt op med job,studie... og min lille gårdbutik der vokser stille og rolig....
Men følger nogenlunde med rundt omkring ... :)
God aften til dig..
Knus Susanne

Birgitte sagde ...

Hej Susanne. Det lyder også til, at du har meget at se til. Hvor er det godt, at din gårdbutik virker lovende. Det må være dejligt. Jeg kan godt forstå, at du er hængt op. Det er jeg også, men mon ikke vi når det, vi sætter os for, det vælger jeg i hvertfald at tro på.