mandag den 2. november 2015

På weekendophold og besøg i Fru Pedersens Have.

En spændende og indholdsrig weekend.
Lørdag middag drog vi afsted i naboens bil (jeg kørte). Vi skulle nemlig til Vestjylland. Jeg fik et hotelophold i fødselsdagsgave af min bror og hans familie. Så Anders og jeg skulle rigtig på tur! Vi har kørt omkring rigtig mange steder og i går skulle vi besøge Fru Pedersen. (Jeg havde lavet en aftale i forvejen).


Jeg var meget spændt og hun er jo i fuld gang med at forberede julehave, så vi fik så stor inspiration med os.Jeg tog mange billeder, for der var flotte motiver overalt. Det var sjovt at jeg kunne genkende mange ting fra hendes haveudsendelser, og det var rigtig rart at kunne hilse på hinanden i virkeligheden.Fru Pedersen er meget kreativ og jeg synes hun er utrolig dygtig til at gøre haven imødekommende og interessant. Man får virkelig lyst til at gå nærmere og undersøge de fine opstillinger. Jeg tror, jeg tog billeder af dem alle, men det bliver vist for mange at vise i et indlæg. Nu kommer der flere billeder:


Skurvognene var simpelthen så hyggelige og jeg fik virkelig lyst til at overnatte dér til næste sommer:) Prøv at se de fine eventyrtræer. De er lavet af grangrene, der er viklet ind i hinanden med en tråd.
Hun havde meget flotte ting, der var lavet i beton. Det må jeg altså også prøve en dag! Sådanne paddehatte tror jeg, vil være fine i mit skyggebed!


En opstilling udenfor drivhuset.


Inde i drivhuset. Jeg kan godt lide lærredsækkene. Det er en god idé.


Et rigtig eventyr-vinterbillede med en kane ligesom i de gamle film.Der er en lille dam i haven. Det vidste jeg faktisk ikke. Hosta og bregner var der rundt, som nu er i efterårsfarver.


Når man går nærmere til dette flotte træ, var der også en opstilling under:


En fin dekoration i et bålsted. Den idé tog jeg til mig og har allerede fadet og nogle kugler, så det er bare med at komme igang!Der var mange flotte farver.


Flotte gæs.Dahlierne blomstrede stadig fint.


Silkehønsene var så søde med deres pjuskede fjerdragt.


Moskusænderne gik frit omkring. De havde travlt.
Jeg har taget mange flere billeder, men må vist hellere slutte nu. Jeg håber ikke, indlægget blev for langt, men det er svært at begrænse sig, når der er så mange flotte motiver. Det er virkelig en have, der er værd at anbefale. Alting er så gennemført og der er så meget stil og varme over udsmykningen, så man bliver virkelig inspireret! Tak for at vi måtte komme forbi midt i juleforberedelserne:)

6 kommentarer:

Lene sagde ...

Dejlige billeder fra en dejlig have. Jeg besøgte haven for et par år siden og som du skriver, er den virkelig et besøg værd.
Med venlig hilsen
Lene Jensen

Fru Friis sagde ...

Det er et rigtig hyggeligt sted at besøge, jeg kan sandelig godt forstå du nød det. Ikke alene er fru Petersen meget kreativ, men hun besidder vist også en energi lidt ud over det sædvanlige... ;o)

Høneballehaven sagde ...

Sjovt at se fru Pedersens have gennem din linse, jeg kan se, du havde meget glæde af besøget - også i forhold til dit eget julearrangement.

marie sagde ...

En god gave du og din mand fik. Man kan tydeligt fornemme, at det er en have lige efter til hoved.

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Ja!!! Fru Pedersens have er altid et besøg værd............var der i maj måned.
Og fine billeder du viser derfra.
En rigtig god gave.
Godaften Knus Jette

Birgitte sagde ...

Hej alle fem. Ja, jeg blev også meget glad for gaven og at kombinere det med besøg i Fru Pedersens Have var prikken over i'et. Vi har også nogle søde naboer, der sådan uden videre låner deres bil ud. Ellers kunne det slet ikke lade sig gøre!