torsdag den 20. august 2015

Besøg i haven.

Tirsdag aften var Hammer Bakker Havekreds på besøg
Det var en rigtig hyggelig aften med kaffe og hjemmebagt lagkage i orangeriet.
Jeg blev meget glad for al den feed back jeg fik for mine opformerede planter.


Selvom vi fik meget regn i weekenden og det har blæst kraftigt siden, så tog haven sig heldigvis pænt ud.


I år har der været tre selskaber i haven. Det første var i juni, hvor Hjørring Haveselskab sammen med Vendsyssel Familiebrug var på besøg. De var 51 - det var mange, men det gik fint.


Det andet selskab var en gruppe på 11 personer, hvor nogle af dem havde hørt mit foredrag i Aalborg Havekreds og derfor gerne ville se haven og orangeriet. Det var også rigtig hyggeligt.
Det er vel nok dejligt at dele sin have med andre haveinteresserede på den måde og en glæde at folk har lyst til at komme!


Det tredje selskab var så i tirsdags. Derudover har jeg holdt åben have den 02.07. hvor der kom 10 personer. Det var også hyggeligt.


Nu har jeg snart åben have igen - nummer to gang i år - den 27.august kl. 19-21. Selvom ikke alle gæsterne selv sår eller stiklingeformerer lige så meget som jeg, så oplever jeg, at de finder det spændende. Det glæder mit havehjerte:)


Selv har jeg været på 5 havebesøg i år: først hos fru Høneballe og frøken Anemone, som jeg har vist billeder af her på bloggen. Senere hos Staudeengen syd for Nibe, som har specialiseret sig i Aronia. Desværre var vejret ikke med os den dag, det øsregnede hele tiden, så vi var flere, der gerne ville besøge haven igen.


Så har jeg også besøgt Eges Have og Villy og Lisbeths have.
På lørdag skal jeg afsted igen sammen med Anders hvor vi får en cykeltur ud af det. Forhåbentlig bliver vejret så godt, at jeg kan tage mit kamera med uden at det bliver vådt. Det var umuligt ved de tre andre haver!


Jeg kunne godt tænke mig at besøge yderligere en have næste weekend, men har endnu ikke rettet henvendelse til ejeren, så jeg ved ikke om det bliver til noget endnu.


Gul buskmynte og nøkketunge til venstre.

Jeg har endnu et arrangement i haven i år, for jeg skal holde åben julehave for Pelargonieklubben Nordjylland den 28.november, hvilket jeg løbende har forberedt mig på!


Det bliver spændende at se, hvor mange tilmeldinger der kommer til foredragene hos Fokus Folkeoplysning, hvor jeg holder 5 foredrag i oktober.Jeg synes godt nok, at jeg er meget heldig at få så mange glæder med min store interesse.Det vil jeg gerne dele med jer, som læser med her på bloggen. Jeg er meget taknemmelig..

3 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Dejligt både at få besøg og selv besøge haver. Du er rigtig flittig. Du kan vist roligt tage kameraet med på lørdag, mon ikke vi skal have godt vejr nu noget tid.
Tænk at du får Anders med, det er da hyggeligt :)
Din have har bestemt præsenteret sig flot, fine dahliaer og alt det andet.

Birgitte sagde ...

Hej Lisbeth. Mange tak for din kommentar. Den er jeg meget glad for, det er dejligt at få ros:). Jeg tror, det er cykelturen, Anders synes er en god idé, så vi slår to fluer med et smæk!

Frk. Anemone sagde ...

Sikke et rykind, du har haft - men dejligt at få feedback, og din have er jo virkelig et besøg værd og ikke mindst det flotte orangeri.
Havebesøg ud af egen have er også bare godt, det praktiserer jeg jo også jævnligt.