søndag den 16. september 2012

Roser 15.september 2012

Roserne bliver åbenbart ved:

The Shepard

The Shepard

The Shepard - der er så mange blomster i dem.

Heritage - det blæser!

Heritage et lidt mere roligt øjeblik!

Brother Cadfael - lidt blæsende - ærgeligt!

David Austinrose - ukendt navn - men den ældste rose i haven.

Den samme med ukendt navn.
James Galway blomstrer også og den anden abrikosfarvede - dem glemte jeg lige i farten. Det var synd, de må komme på en anden dag. Vejret i dag har været helt godt, jeg har fået slået græs og endelig fået sået græsfrø på de bare steder i plænen. Bedene ser fine ud, der er ikke så meget ukrudt, det kan vist godt vente nogle dage!

7 kommentarer:

Frk. Anemone sagde ...

... er det ikke bare fantastisk at vi kan blive ved og ved at nyde vores roser? Din Shephard rose ser meget flot ud, kan gode lide farverne.

Jeg har selv Heritage og Brother Cadfael, men de har kun blomstret én gang i år og ser ikke ud til at komme med genblomstring - sikkert fordi de er nye i haven.

Høneballehaven sagde ...

Dejligt med roser endnu, det nyder vi. Er det dit nye kamera, du bruger?

Heidi sagde ...

Hvor har du mange fine roser, The Shephard er da slet ikke til at stå for ;o). Jeg har også arbejdet ude det meste af dagen ;o)

Pia sagde ...

Skønne skønne roser du har :)Det er jo vidunderligt, når de bliver ved.
Har anskaffet mig en del nye roser i år, flere af dem bliver også ved! Dejligt :)

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Sikke flotte roser du har endnu.Er lige kommet hjem fra en weekend i Århus,og sidder og læser dit indlæg fra i lørdags.hvordan gør du med de stiklinger?Har den grå petiolare
og vil gerne lave stiklinger af den.Knus Jette

Landbohaven sagde ...

Hvor har du dog mange smukke roser.
Gode billeder.
Tak for kigget.
Ha´ en dejlig dag.

Birgitte sagde ...

Hej Ulla. Tusind tak for din kommentar. Jo, det er fantastisk, at roserne bliver ved. Jeg tror godt, du kan regne med mange flere blomster i dine nye roser til næste år.

Hej Lisbeth. Tusind tak for din kommentar. Nej jeg må indrømme, at jeg ikke har fået købt batterier endnu til det nye kamera!

Hej Heidi. Tusind tak for din kommentar. Den blev jeg glad for.

Hej Pia. Tusind tak for din kommentar. Det lader til at vi har rosenglæden til fælles. Roser er helt klart en yndlingsplante her.

Hej Jette. Tusind tak for din kommentar. Mine stiklinger har det rimelig fint. Det er nemt at lave stiklinger af petiolare. Du klipper bare et stykke af og fjerner de nederste blade og stikker stiklingen i våd jord. I det første stykke tid ser den temmelig vissen ud, men så begynder der at komme nye blade.

Hej Landbohaven. Tusind tak for din kommentar. Den blev jeg glad for. Jeg er meget glad for mine roser!