søndag den 10. februar 2013

Stedmoderblomst og fyrretræ med sne

Der er faldet ca. 10 cm sne i nat.
I går aftes havde vi gæster og de havde købt de sødeste små krukker med stedmoderblomster.Jeg har stillet dem ud i orangeriet, så de forhåbentlig holder sig længe. I de sidste ca. 14 dages tid har jeg beskæftiget mig med indretningen i orangeriet og er ved at samle noget interiør ind. Farverne jeg vil holde mig til bliver lilla, lyserød, hvid og gul. Jeg har allerede fået en smuds- og vandafvisende smuk lilla dug til spisebordet i julegave og nu disse fine stedmoderblomster. Derudover håber jeg meget på, at jeg får hammerslag på noget hos Lauritz.com som jeg først afslører når jeg har det i orangeriet!


Jeg syntes mit fyrretræ i krukken var så pænt med sne på, så jeg indstillede kameraet på makrolinse og forsøgte mig lidt frem. Jeg har vist stadig meget at lære!


I går var der grønt udenfor - i dag er alting hvidt. Jeg er så glad for mit fyrretræ og vil passe rigtig godt på det. Der er faktisk ved at danne sig kogler!

12 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hvor er de fine de små stedermoderplanter, som lyder til at passe fint til din nye dug :-) Vi har også fået nyt kamera i familien, så det er sjovt at gå på jagt efter nye motiver, men helt nemt er det ikke! God søndag!

Frk. Anemone sagde ...

Stedmoderblomster er jo en ægte forårsblomst, de skal nok holde længe ude i orangeriet. God fornøjelse med indretningen, det bliver spændende at se hvad du shopper på Lauritz.com.

Susanne sagde ...

Hvor er de søde de små stedmødre :-)

Det kræver mange timer bag linsen for at lære den rigtig at kende og mange billeder i forskellige vinkler, afstande osv. og ikke mindst at kunne se motiverne. Jeg øver mig også helt vild - forleden tog jeg 90 billeder af samme motiv forleden dag.

God fornøjelse med dit nye grej :-)

Høneballehaven sagde ...

Dit fyrretræ ser fint ud både med og uden sne. Fine stedmoderblomster i orangeriet.
Så meget sne fik vi ikke, vi fik bare et tyndt lag.

Bente sagde ...

Hvor er de dog søde, de små - jeg tror det er hornvioler. Smukt med potter der matcher i samme farve. Fin gave at få!

Anonym sagde ...

Lyder meget spændende med alle dine planer både ude og inde. Håber dit Fyrretræ overlever. Har du husket at sætte krukken op på et par sten? Jeg er meget bekymret for en Trold Roubinia, jeg købte i sommer og satte i en tønde.
Hilsen,
Lis, Ølsted

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres kommentarer allesammen. Dem blev jeg rigtig glad for. Ja, måske skal jeg øve meget mere med kameraet, jeg tænker hele tiden på, at der skal være noget at fotografere, men man kan jo fotografere hvad som helst og øve sig på det! Tak for rådet Susanne. Jeg har også selv tænkt på om det ikke er hornvioler, men det gør det kun så meget bedre, de er jo vinterhårdføre!. Ja mit grantræ står på en flise og når der bliver frost, så lægger jeg lidt løse sten under krukken, så der kommer luft imellem. Min erfaring er, at så revner krukken ikke af frosten.

Vivi sagde ...

Hvor ser det yndigt ud, med de små stedmoderblomster og skålene passer jo perfekt til dem :-)

Landbohaven sagde ...

Stedmoderblomsterne er smukke.
Gode vinterbilleder.
Jeg er spændt på at høre hvad det er du har budt på.
Ha´ en dejlig dag.

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Sikke fine små violer du har fået.Dit fyrretræ ser da også fint ud med sne på.
Det bliver spændende at se hvad du har gang i hos Lauritz.com.
Rigtig god søndag knus Jette

Frøken Solhat sagde ...

....ih altså hvor er de skønne Birgitte - jeg længtes helt efter den fantastiske duft fra de første martsvioler i solen ;0)

Knus Dorthe

Birgitte sagde ...

Hej. Tusind tak for jeres kommentarer, som jeg først besvarer nu, da jeg har været på ferie. Jeg blev glad for at læse, at I er nysgerrige. Jeg har afsløret mit køb i dag. Ja det varer ikke længe, før jeg tager mine forårsløg-krukker ind i orangeriet til forspiring og de søde stedmoderblomster er en god begyndelse på foråret derude.