mandag den 25. februar 2013

Generalforsamling i Pelargonieklubben Nordjylland

I lørdags fik vi gule ærter og kogt medister og flæsk!
Lisbeth og Villy havde lavet al maden og Kirsten og jeg havde bagt kage. Der var mødt hele 31 op til generalforsamlingen, hvilket er rekord. Det var bare superflot!
Efter at havde indtaget en god portion gule ærter, skulle vi vælge Formand og Sekretær, som begge blev genvalgt. Jeg blev valgt som webmaster til vores hjemmeside og det er et arbejde, jeg glæder mig rigtig meget til.
Èn fra klubben - Lone - havde læst på min blog, at jeg skal plante mine citrustræer i Middelhavsjord og hun kom med 50 liter, jeg måtte få gratis. Det blev jeg vel nok glad for. Og Villy kørte det hjem lige til døren. Sikke nogen rare mennesker og dem var jeg sammen med hele eftermiddagen. Det var en rigtig dejlig dag og rigtig positivt, at så mange bakker op om vores klub.
Desværre havde jeg glemt mit kamera, så jeg tog ingen billeder, men jeg har da billeder af mine pelargonier!


Pelargonien Emma.
I dag skinner solen fra en skyfri himmel og da jeg kom hjem fra arbejde, var der 20 grader i orangeriet. Dér indtog jeg min eftermiddagskaffe. Det var rigtig hyggeligt. Og jeg har fået fat i stof til hynde og puder til slagbænken, så nu skal jeg igang med at sy!

9 kommentarer:

Bente sagde ...

Ja hun er jo skøn hende Emma. Gad vide om det er den samme forening vi er medlemmer af?
Hvis det er, vil jeg da glæde mig til en opdatering af Dansk Pelargonie Selskabs hjemmeside fra din hånd!
Her på Sjællands-siden sker det ikke noget i selskabet ihvertfald ikke i nærheden af mig.
Men det lyder til, at I havde en god dag!

Casa Rosen- en Kolonihaveblog sagde ...

Pelargonie klubben, det lyder hyggelig. Jeg elsker pelargonier.
Guler ærter lyder da heller ikke så ringe enda.
Jeg glæder mig til at se dine hynder og puder når du får syet det.
rigtig god uge til dig.
Kh Linda

Landbohaven sagde ...

Uhmmmm gule ærter det lyder lækkert. Det kan jeg godt li`.
Tillykke med dit ny arbejde som webmaster.Det skal nok blive spændende.
Pelargonier er smukke. Jeg er også begyndt at samle lidt på dem, men jeg er nu ikke god til at holde liv i planterne. Håber jeg lærer det hen af vejen. Man siger jo at øvelse gør mester.
Ha´ en dejlig mandag aften.

Høneballehaven sagde ...

Tillykke med dit nye arbejde som webmaster, det skal nok blive godt. Jeg bliver lidt misundelig, når du skriver om solskin og 20 grader i orangeriet. Her har ikke været sol i dag, så heller ikke mange grader i pavillonen, men det kommer snart, er jeg sikker på :)
Emma er rigtig smuk.

Møllebakkehaven sagde ...

Det lyder som en hyggelig klub, og tillykke med den nye titel ;o)
Jeg misunder dig - på den gode måde - at du ku sidde med din eftermiddagskaffe i orangeriet... det må være så dejligt :o)

Ha en go aften...

Jette sagde ...

Godaften Birgitte.Dejligt at du havde en god dag i din Pelargonie klub.
Og også et tillykke fra mig med din nye titel.
Det bliver så dejlig for dig her til foråret når du rigtig kan udnytte dit dejlige orangeri.
Og hende Emma er da ikke så ringe endda.God aften knus Jette

Helena sagde ...

Det verkar ju vara en riktigt trevlig klubb du är med i :-)Det är så kul med likasinnade vänner.
KRAM från mig!

Gitte sagde ...

Det lyder som nogle hyggelige mennesker du har været sammen med, og det bliver spændende med webmaster titlen. Jeg vil også gerne have lidt flere pelargonier. Især duftpelargonierne kan jeg godt lide.

Birgitte sagde ...

Hej Bente. Tusind tak for din kommentar. Nej, det er ikke samme klub, her i Nordjylland har vi vores egen pelargonieklub, men jeg er også medlem af Dansk Pelargonie Selskab ligesom dig og i det blad, der lige er kommet ud, har jeg skrevet en artikel til!

Hej Linda. Tusind tak for din kommentar. Den blev jeg glad for. Som du måske kan se, så har jeg nu lagt et indlæg på med hynde og puder.

Hej Landbohaven. Tusind tak for din kommentar. Den blev jeg glad for. Ja, det er en hyggelig klub, jeg er medlem af. Bare vent, jeg tror, du får succes i år med pelargonierne!

Hej Lisbeth. Tusind tak for din kommentar. Den blev jeg glad for. Ja, jeg er spændt på at komme igang som webmaster. Jeg håber, jeg får kigget lidt på det i weekenden.

Hej Møllebakkehaven. Tusind tak for din kommentar. Den blev jeg glad for. Ja, lad os få noget mere varme!

Hej Jette. Tusind tak for din kommentar. Den blev jeg glad for.

Hej Helena. Tusind tak for din kommentar. Ja, det er så herligt at have venner, man kan dele sin interesse med. Jeg får så meget ud af det!

Hej Gitte. Tusind tak for din kommentar. Den blev jeg rigtig glad for. Jeg kan godt forstå, at du kan lide duftpelargonier. Jeg synes også, de er skønne.