mandag den 24. november 2014

Færdig foran hoveddøren

I eftermiddags nåede jeg en del.


Sukkertoppene er nu plantet i 12 liters murerspande, som kan tåle lidt af hvert. Lysdioder har jeg viklet omkring de tre af dem. Den fjerde sukkertop står ved indgangen til haven og den skal have selskab af nogle af mine lanterner.


Sidste jul fik vi et gavekort til Silvan, det blev næsten brugt op i dag! Når vi skal byde gæster velkommen, vil jeg også sætte lanterner frem.


Et julegaveønske er flere udendørs stearinlys. Dem jeg har, er jeg så glad for! Jeg købte fire sidste år ved detgamlelysstøberi.dk  Der er mange brændetimer i dem.


Lystræerne er sat op på hver side af orangeriet. Billederne blev ikke så gode, da de er taget uden blitz i alt for meget mørke.


Dette er vestsiden, hvor træerne er sat ned i krukker med sten i til at holde balancen, så de ikke vælter. På den anden side af orangeriet, er træerne stukket ned i græsplænen.

I morgen skal der pyntes op foran huset ud mod vejen og en af dagene skal jeg bruge de to grene, jeg har fundet i skoven - det kræver pastinakker og guldspray (jeg mangler bare pastinakkerne). (Inspiration fra Claus Dalbys Julebog)!
Det var hvad min oppyntning gik ud på. Nu mangler der kun lidt småpynteri rundt omkring og det er jo et hyggeligt arbejde, som er sjovt!

7 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Det ser flot ud med lystræerne og alt det andet.

marie sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud. Det er vanskeligt med billeder i den mørke tid, blitzen er for unaturlig mange gange.

Nana / www.mitlandliv.dk sagde ...

Det ser hyggeligt ud! Jeg er kun så småt gået i gang med julepyntningen. Jeg tager det lidt henad vejen :-)

Jette sagde ...

Godaften Birgitte Det ser bare så hyggeligt ud med lys udenfor her i denne mæeke tid...........og dejligt at få pyntet lidt op udenfor.
God aften Knus Jette

Frk. Anemone sagde ...

Dejligt og hyggeligt ser det ud, ja - det er guld værd med et gavekort, for alle disse pyntesager og lys løber skam op, når man er afsted på indkøb.

Vi har også købt lystræer og sat dem op, det er virkelig dejlig med lys i mørket.

Vivi sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud med pynten ved jeres fordør :-)

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres kommentarer. Dem er jeg rigtig glad for. Det er først nu, jeg er ved at komme i julestemning og nu har jeg nået alt det, jeg har sat mig for!