fredag den 29. november 2013

Haven netop nu - 3 -

I dag har det regnet hele dagen.
Men det er ikke så koldt. Jeg har været på den lokale planteskole til julehygge og fik blandt andet fyrregrene og pyntegrønt med hjem. Det skal jeg gøre noget ved i morgen. Jeg fik også lidt andet, som jeg først vil vise i  morgen!


Mit lille zinkbord er blevet pyntet med lyng og to små Hebe. Det står ikke længere ved døren, men er kommet ud, dér hvor haven starter. Jeg ser zinkbordet hver dag,når jeg tager min cykel ud og tager afsted og kommer hjem igen.


Mine thujaer ser ud til at have det fint i potterne.


Det fungerer fint med lys i lystræerne uanset rusk, regn, blæst og frost. Jeg er bare så glad for dem!


Disse to lidt større thujaer står på trappen ved vores dør. Når vi er ved at være igennem vinteren, skal jeg lave et stenbed, som disse to skal plantes ud i. Jeg nåede ikke stenbeddet her i efteråret, jeg har alle stenene parate og de løber jo heldigvis ingen steder!


På den anden side af trappen står disse to. Det er ikke skimmiaer, men jeg husker ikke hvad det er for nogle. Man kan godt lige ane blomsterne, som er lilla og smalle og lange.


Min bænk, synes jeg, står så fint overfor vores hovedhus. Jeg har købt en granguirlande, som jeg skal dekorere den med i morgen!
Rigtig god fredag aften.

2 kommentarer:

Bente sagde ...

Det ser hyggeligt ud Birgitte.
De to du ikke kan huske hvad hedder er Hebe. De er dejligt hårdføre og stedsegrønne. Så er der lidt at se på også i vinterperioden.
Det er sødt det lille bord øverst. Sådan rustikt og brugt med en fin patina.

Birgitte sagde ...

Hej Bente. Tusind tak for din kommentar. Den blev jeg glad for. Tak for oplysningen om mine Hebe. Jeg tror også jeg vil plante dem ud i det kommende stenbed!