lørdag den 5. juli 2014

Pelargonieklubben Nordjylland i Haven i Hune

I denne weekend har vi i Pelargonieklubben Nordjylland udstilling i Haven i Hune.
Det har været et fantastisk vejr og en utrolig god oplevelse af sætte en udstilling op på terrassen ved kagehuset i haven.


Her kan man se, at vi er ved at lave en opstilling med vores udstillingsplanter. 
For ca. et halvt års tid siden fik vores formand Lisbeth en forespørgsel fra Haven om vi kunne være interesseret i at lave en udstilling dér og det ville vi gerne.


På bordet med den grønne dug har vi vores salgsplanter. Der kom mange forbi og vi fik lov til at fortælle om vores klub og vores interesse for pelargonier. Det har været rigtig hyggeligt og jeg glæder mig til dagen i morgen.


Vi fik også mulighed for at bruge vores sprogkundskaber - i hvert fald svensk og tysk. Og så skulle vi selvfølgelig også have tid til, at vi kunne gå en tur i haven. Det blev der heldigvis tid til.
Her kommer nogle billeder fra den helt utroligt flotte have.

Disse planter var så smukke. de voksede opad en skrænt og var nogle mørke planter både i løv og blomst. Men jeg ved ikke hvad det er for nogle. Jeg synes bare, de var så flotte.


Det var så smukt med den svævende kugle over vandet og solen kiggede lige igennem skyerne.Det var virkelig en god dag og det var dejligt, at mange af vores medlemmer kiggede forbi.
Jeg var også inde i butikken og kiggede meget på keramikskålene og kanderne og var helt solgt. De er bare så flotte. Der var i hvert fald noget, jeg kunne tænke mig at ønske mig i fødselsdagsgave af min mand, men jeg tror, han er ved at arrangere noget, som jeg simpelthen ikke kan regne ud hvad er..

5 kommentarer:

Vivi sagde ...

De mørke blomster ligner studenternelliker.

Høneballehaven sagde ...

Jeg giver Vivi ret, studenternelliker.
Det må være spændende at være med til sådan en udstilling, når du har så stor interesse for pelargonier.

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Det var da en god ide med pelargonieklubben i Haven i Hune.He jo næsten lige været deroppe og se den dejlige have.
God aften knus Jette.

Anne sagde ...

Hej smukke billeder. Det er en skøn have. Jeg har frø af de mørke studenternelliker når mine er afblomstret. Du må gerne få men de er jo 2 årige - så du kommer nok til at vente lidt.

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres kommentarer. Dem blev jeg rigtig glad for. Hej Anne, jeg kunne godt tænke mig frø - skriver lige til dig på din blog.