mandag den 15. oktober 2012

Purpur digitalis med prikker

Så er iris- og bedet langs med orangeriet beplantet med digitalis.

Irisbedet
Fire potter blev plantet ud i Irisbedet, der blev til en del planter.

10 planter blev det til
 
Jeg tog chancen og hentede de sidste to potter for at plante dem ud i oranergi-bedet. Så må det bære eller briste om de kommer igennem vinteren eller ej, men jeg syntes rodnettet var så stort og fint, så hvis de bare kan være i bedet en måneds tid uden for meget frost, så er jeg rimelig sikker på, det går godt!
 
 
 
I orangeribedet blev det til 5 planter, som jeg har plantet bagest. Billederne af de plantede digitalis er taget her til aften, jeg synes, det er ret godt gået, at de bliver så tydelige!
 
Billedet lånt fra nettet
Sådan skulle de gerne komme til at se ud!
 
 
 


7 kommentarer:

Gitte sagde ...

Man kan ikke få for mange digitalis. Håber de alle kommer godt gennem vinteren.

Jette sagde ...

Godaften Birgitte.Som Gitte skriver,så kan man ikke få for mange digitalis.Har også sået nogle,men jeg drysser også bare nogle frø ud i bedene.De skal nok klar det Knus Jette.

Høneballehaven sagde ...

Digitalis er nemme, så de skal nok komme. Er det en særlig slags, du har sået?

Anonym sagde ...

Held og lykke med dem.
De ser meget fine ud på det sidste billede.
VH Nia

Gitte sagde ...

Hej Birgitte,
Nu har jeg endelig fundet ud af at få mine faste læsere tilbage. Prøv at gå ind på siden Belladotte.blogspot.dk. Jeg fulgte hendes vejledning og det lykkedes :-)

Min Gamle Jul sagde ...

Det bliver spændende med dine digitalis. Jeg har også udplantet flere såede i år (hvid med røde prikker), så det bliver lidt spændende at se, om de nu også SER sådan ud, når de begynder at blomstre :-)

Kh. Marlene (Staudefeen - er lige på min anden profil)

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres kommentarer. Dem blev jeg rigtig glad for og meget optimistisk, så mine digitalis skal nok blive til noget! Det er bare ganske almindelige digitalis, jeg har sået. Jeg er godt tilfreds med antallet og til næste år kan jeg så få endnu flere!
Hej Gitte. Tusind tak for tipset, jeg vil ind på siden og følge vejledningen. Det var rigtig pænt af dig at skrive til mig igen.