søndag den 28. oktober 2012

Camilles tegning af orangeriet

Jeg har haft nogle store udfordringer på mit arbejde, som har betydet, at jeg ikke har haft særlig meget lyst til at sidde foran computeren herhjemme også. Jeg har fået lavet meget herhjemme, både ude og inde, men har ikke tænkt på at skrive så mange indlæg!

Camilles tegnng af orangeriet
For et stykke tid siden havde vi besøg af vores venner, som har en datter, Camille på 9 og en søn, Mikkel på 6 år. Vi spiste til aften i orangeriet og mens vi drak eftermiddagskaffe derude også, tegnede Camille denne tegning til mig. Det forestiller mig ved mit plantebord og brændeovnen tændt og krukker med blomster. Jeg synes, det er en flot tegning.

Nu håber jeg på et stille efterår, hvor jeg ikke er så træt af computerarbejde, når der er fyraften, så jeg ikke har lyst til at sidde foran den herhjemme. Kender I det, det kan bare blive for meget at sidde stille og bruge hovedet. Jeg har fået lavet mange praktiske ting herhjemme. Krukkerne i haven er tømt, jeg har fået sået en del og huset er nogenlunde rent, så det er ikke fordi jeg laver ingenting!
Denne weekend har jeg tilbragt sammen med mine niecer og deres mor, det var rigtig dejligt.
Nu vil jeg lave en god middag til Anders og mig og måske stryge noget vasketøj bagefter!

5 kommentarer:

Lone sagde ...

Hej Birgitte.
Ja det er da en smadder fin tegning du har fået af Camille.
Jeg kan godt forstå at du er godt computer-træt når du har knoklet på jobbet og bloggeriet kan man heldigvis bruge så meget eller så lidt tid på som man lyster :-)
Kh Lone

Høneballehaven sagde ...

Hej Birgitte
Ja man kan jo sidde for længe foran computerne, så selvfølgelig skal du bare tage en pause, indtil du får lyst til bloggeriet igen. Men nu ved vi, hvorfor vi ikke hører noget til dig.
Heldigvis har du nået alt det praktiske, det er dejligt at lave noget helt andet.
Camille har lavet en rigtig fin tegning til dig.

Møllebakkehaven sagde ...

Jeg kan godt forestille mig, at det kan blive for meget computer når man også bruger den på arbejde. Men så har du bare brugt din tid på noget andet :o)
Det er en rigtig fin tegning du har fået :o)

Ha en go aften...

Jette sagde ...

Godaften Birgitte.Kan godt forstå hvis du trænger til en pause med bloggen.Men det lyder som om du er godt med med det hele.Dejlig med sådan en sød børnetegning.
God aften knus Jette

Birgitte sagde ...

Hej alle fire. Tusind tak for jeres kommentarer - hvor er I bare søde. Jeg blev så glad, da jeg læste dem. Jeg synes, vi er så heldige med vores havebloggeri, så nu vil jeg surfe lidt rundt!