onsdag den 25. juli 2012

Abrikosfarvede tallerkensmækkere

I mit limegrønne og abrikosfarvede bed ser tallerkensmækkerne sådan ud:


De danner en ramme omkring hele beddet, men der må være sket en fejl med frøene, for ca. halvdelen ser ud til at være orangerøde!


Det er lidt en skuffelse, selvom denne farve også er pæn, men den passer ikke rigtig ind. Jeg har også læst på andre blogge, at man ikke altid kan være sikker på farven, når man køber frø, så det må man vist leve med! Jeg håber dog, at der kommer mange abrikosfarvede tallerkensmækkere. Jeg er helt vild med den farve!

8 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

De abrikosfarvede er smukke. De andre helt almindelige, for første gang har jeg ingen af dem i år. De plejer at komme år for år, men jeg er nok kommet til at hade dem væk.
Det bliver ikke nemt for dig til næste år at finde ud af, hvad for nogen, der er de abrikosfarvede.

Heidi sagde ...

Åhh det er så irriterende når blomsterne ikke bliver den lovede farve, som man har gået og set frem til. Konsekvent fjerner jeg dem, så må der blive huller et stykke tid, men de irriterer mine øjene ;o)

Jette sagde ...

Godaften Birgitte.Der er ikke noget så irriterendenår man fåe en anden farve end den man forventede.Har selv prøvet det flere gange.Sidst en lupin som jeg havde købt som hvid,men som viste sig at være gul.ØV!Apropo farver.har du set mit nye indlæg om de mørke farver? Knus Jette

Bente sagde ...

Nej hvor festligt! Men jeg hælder nu også til den abrikosfarvede skønhed! Den anden er lidt anmasende i farven! Mærkeligt fænomen.

Landbohaven sagde ...

Jeg synes de alle er smukke.
Selvfølgelig træls når blomsterne ikke får den farve som forventet.
Tak for kigget.
Ha´ en dejlig dag.

Gitte sagde ...

Hej Birgitte, har selv sået nogle tallerkensmækkere, men de er også røde, og passer ikke rigtigt ind med de rosafarvede blomster der ellers er i bedet. Sådan er det tit, at farverne bliver nogle helt andre end man forventer.

Marianne Selvig sagde ...

Jeg synes de abricot er bedårende. Mon du kan gemme et frø eller to til et evt. Byt? De vil passe syverens til mine Jubilee Celebration roser.
Jeg hører med i flokken af skuffede tallerkensmækkerfrøgratnere. Jeg købte dybrøde og fik alm. Orange. Øv. Dem havde jeg ligsom nok af!

Birgitte sagde ...

Hej Lisbeth. Tusind tak for din kommentar. Ja, jeg tror desværre, at der er flest af den røde, det ærgrer mig godt nok, må se om jeg kan tage frø af den "rigtige".

Hej Heidi. Tusind tak for din kommentar. Ja, jeg har det ligesom dig, men jeg nænner ikke at hive de "forkerte" op. Jeg synes de skal have lov til at blive stående, selvom jeg ikke rigtig ved hvilken konsekvens, det får.!!

Hej Jette. Tusind tak for din kommentar. Har du mon set min kommentar på din blog, som jeg har skrevet i dag? Man løber åbenbart en hvis risiko, når man selv sår sine blomster, forhåbentlig kan jeg rette op på det ved at tage de rigtige frø fra.

Hej Bente. Tusind tak for din kommentar. Jeg er helt enig!

Hej Landbohaven. Tusind tak for din kommentar. Ja, det er lidt trælst.

Hej Gitte. Tusind tak for din kommentar. Ja, det er åbenbart sådan, når man selv sår. Jeg håber jeg kan blive god til at sortere fra, men jeg har lidt svært ved at hive sunde planter op og smide dem væk. Hvorfor ved jeg ikke!

Hej Marianne. Tusind tak for din kommentar. Hvis jeg får frø til overs, vil jeg rigtig gerne sende nogle og evt. bytte. Jeg er nemlig lidt interesseret i den specielle lupin, du skrev om for nogle uger siden! Vi må lige se på det, når der bliver frøhøstetid. Jeg skal nok huske det!