tirsdag den 16. juli 2013

En henvendelse på min kontaktmail.

Firmaet "Mikroturisme" har lavet en haverejseprogram, som er ganske interessant. Turene går til Sverige.
Det er et firma, som samler haveeksperter og byder på udflugter til spændende haver.
Se mere på Mikroturisme og nedenfor lidt info:20. juli 2013 – Årets Garden Show
Tag med på det årlige Flower & Garden Show i den skønne svenske by Ängelholm, hvor temaet i år er fremtidens have. På turen oplever du også Flickorna Lundgren, Paul Jønska-haven, Arilds haver og en smuk skipperhave med buksbom og gamle rosensorter i Viken.
 
1. september 2013 –  Skønne Sydsverige
Det sydlige Skåne har et utal af muligheder for haveelskeren. På denne tur får du en hyggelig dag med flere private haver, en tomatspecialist, lækker frokost, de enestående kolonihaver ved Citadellet i Landskrona og det fine høstmarked i Katrinetorp.
 
7. september 2013 – Hvens ø-haver
Den 7. september kan du opleve Hven, den grønne ø i Øresund, fra sin bedste side. På denne dag er en række af øens fineste haver åbne, og turen går også forbi øens whiskydestilleri og den skønne renæssancehave ved Tycho Brahes observatorium.


15. september 2013 – Se enestående Nimis 
Tag med på en skøn tur til det nordvestlige Skåne, hvor du oplever et skønt slot, økologiske haver og det enestående kunst- og bygningsværk Nimis.

19. september 2013 – Haver og herregårde
På denne skønne tur rundt i Skåne oplever du haver, herregårde og slotte - alle med økologiske haver.
 
28. september 2013 – Æblemarkedet i Kivik
Oplev en af Sydsveriges hyggeligste traditioner: Æblemarkedet i Kivik! Hvert år fejrer Kiviks beboere de friske æbler med en lang række aktiviteter i den hyggelige kystby. Turen går også til hyggelige fiskerlejer og ud i den svenske natur.


Jeg synes, det lyder interessant og vil hermed gerne give informationen videre.

Ingen kommentarer: