lørdag den 20. april 2013

Spiretid

I haven går det kun for langsomt, men i orangeriet er der fart på!
Stortset alle mine frø spirer, der er kun ganske få, der endnu ikke er kommet igang.



Her er det Zinnia Apricot, der er i gang.



Til højre er det grøn rævehale. Til venstre øverst rød rævehale (svær at se da de er meget mørke) De tre grønne nederst til venstre er voksurt.



Lyserød Cosmos, nederst til venstre i foliebakken er det Fjeldnellike, de skal snart prikles ud.



Her er der lupiner, geranium Vision, chili, citronmelisse, dusksalvie, akeleje Kigger Op og akeleje Frøstjerne. Bagest i den lange grønne er der lathyrus flagship.



Lyserød dværglupin.



Tagetes Vanilla og abrikosfarvet California Sollys.



Kæmpe verbena, hvid campanulla, primula og fredløs. til Højre i de to yderste rækker, har jeg sået rosenslynger, men dér er der ikke sket ret meget. Har dog læst på en anden blog, at de har temmelig lang udviklingstid.



Min purpurfarvet Kanna, som jeg fik i fødselsdagsgave sidste år, er godt igang.
I næste uge håber jeg på, der sker lidt mere i haven - jeg har så meget jeg skal! I lørdags kom jeg hjem efter en uges ferie hos min mormor og min familie og nu er der snart gået en uge. Det går stærkt, når man har gang i mange ting!

4 kommentarer:

Rikke sagde ...

Det er en vældig imponerende samling. Der kommer til at se flot ud i din have i år, hvis det hele skal blive hjemme. Jeg bliver lidt misundelig, for jeg er ikke så god til at så blomster endnu. I år forsøger jeg mig blandt andet med mexikansk solblomst. Det er jeg lidt spændt på.

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Utrolig mange frølinger du har.......der er da noget at holde styr på.Og rigtig meget at holde øje med og prikle ud.Men god arbejdslyst knus Jette

Høneballehaven sagde ...

Jeg forstår ikke, hvordan du holder styr på alt det, jeg har nok i mine få og har nærmest ikke tid til dem.
Jeg har også to Kanna, men ikke set skyggen af dem endnu. Måske skal de have lidt varme.
Har du sået fontænegræs, jeg ved ikke om du fik noget af Marianne sidste år. Både Marianne og jeg har sået det, men der kommer ikke noget op hos os. Med den succes du har, kunne det jo være at det var lykkedes for dig.

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres søde kommentarer, dem blev jeg rigtig glad for. I må også have succes med jeres såprokter. Jeg har ikke sået fontæners, så der har jeg ingen erfaring!