torsdag den 16. juni 2011

Lupiner

Lyserøde og blå.
Mine lupiner blomstrer endnu.


Der findes en "lupin-planteskole" i England, som forædler lupiner. (Westcountry Nurserys). De har patent på planterne fordi hver plante er nogle år om at blive sin helt egen sort. Jeg har forsøgt at bestille en meget flot lyserød - helt anderledes end den på billedet - men desværre sender de ikke ud af Stor Britanien. På en eller anden mystisk måde er det lykkes Claus Dalby at få dem tilsendt. Mon han selv betaler transporten?
Det er utroligt så lille verden bliver med internettet. Man kan få tilsendt planter fra hele verden, men man skulle måske indføre en slags kontrol, for nu har det lige været oppe i nyhederne, at der er kommet nogle biller ind i landet, som æder alle træer! Dem kunne vi jo godt have været foruden!

2 kommentarer:

Stauder i Stovby sagde ...

Hej Birgitte
Jeg faldt tilfældigt over dette indlæg på din blog og kan oplyse dig om at Westcountry Lupins sælger deres patent rettighed til enkelte store planteskoler bla. i Holland. Disse sælger ikke til private men kun til planteskoler.
Jeg har fået den sart rosa Lupinus Blossom hjem og de er klar til salg om et par uger hvis du skulle være interesseret.

Unknown sagde ...

Hejsa mit navn er jan petersen og jeg er på jagt efter lupin i de farve hvor jeg fald over her er du til og slå en handel af med de frø fra de lupin du har de farve so jeg løb på her og vær glad og hører fra dig ogdu kan komme i kontakt med mig på bellahellen2015@hotmail.com eller 29882857