torsdag den 5. oktober 2017

Skumringsbilleder.

Med de nye lamper tændte.
Jeg skyndte mig lige ud med kameraet inden det blev helt mørkt.


Der er 4 lamper, som jeg fik i julegave sidste år. De blev sat op for en måneds tid eller mere siden og jeg er SÅ glad for dem. De er fordelt med lige lang afstand imellem på plankeværket nederst i haven.


Det er så hyggeligt med lyset tændt. Orangeriet var varmet godt op af solen til aften, så jeg har spist aftensmad derude her til aften.


Jeg kunne godt have tænkt mig et par timer ude her i aften, da vejret faktisk er ret godt, men det er ikke nemt, når det er mørkt.! Jeg fik dog slået græsset og klippet de fleste kanter.
Det bedste vi har gjort med vores hus, var at bygge vores orangeri:)


I morgen bliver vejret rigtig godt her og det første jeg skal, når jeg kommer hjem, er at fjerne chausse-stenene rundt om den sidste græselipse og så skal græsset dér slås, for nu er det vokset op og er ret tæt. 


Georginerne lyser flot op.
Rigtig god aften.

8 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Hej Birgitte
Ja med den interesse du har er det super med orangeriet, det var en god investering for jer. Lyset ser fantastisk ud med alle de lamper, det giver en hyggelig atmosfære. Her blæser det igen meget til aften, men de lover også bedre vejr her i morgen, det håber vi så.

Anette Krogh Pedersen sagde ...

Hvor er det fint og hyggeligt med lysene i din have. Jeg kunne også godt have brugt et par timer mere med dagslys :-) Det er svært at vænne sig til at det bliver så tidligt mørkt.

Kærlig hilsen Anette

Casa Rosen- en Kolonihaveblog sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud med de nye lamper, jeg var spændt på om du nu lagde billeder på af dem da du viste dem da de lige var blevet sat op.
Orangeriet er så smukt på billederne og i virkeligheden er det endnu smukkere
Det er jeg så vild med :o)

Hos Villa Fryd/ Charlotte Neve Grün sagde ...

Så hyggeligt med hygge på.

Knus og sov godt
Charlotte

Frk. Anemone sagde ...

Det giver en virkelig fin stemning med de lamper og man kan næsten mærke at haven bliver trukket indenfor når man ser ud på det. Ja orangeriet er en fantastisk knopskydning på jeres hus.

Tim Skovrup sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud :) :) med lys på plankeværket ;)
snart go' weekend ;)

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak. Ja, det var en rigtig god julegave, jeg fik af Anders:) Jeg kan slet ikke beskrive med ord, hvor glad jeg er for vores orangeri!

UplayOnline sagde ...

men de lover også bedre vejr her i morgen, det håber vi så.


korean porn