mandag den 14. september 2015

Efterårspynt.

Jeg har været ude i marken..
og blandt andet plukket gyldenris til udendørs buketter. Jeg fandt også hyldebærgrene med fine bær på.


I kurven har jeg hyldebærgrene og pyntegræskar. Jeg er så heldig, så jeg har fået foræret en hel posefuld pyntegræskar. I går var vi også på Gug Planteskole og dér købte jeg "lygteplanten", som jeg lige p.t. ikke husker navnet på. Mener den hedder japanske lygter.


På plantebordet en buket med hyldebærgrene og en potte med Heucherella. Vores genbo har en hel del nedfaldsæbler, som jeg vil spørge om jeg kan få. Så skal der være en kurv her med dem også.


Heuchera og gyldenris. Inden længe kan jeg plukke kastanjer på træerne nede for enden af vejen. Måske kunne der være en kurv med dem på dette bord.


På symaskinebordet lavede jeg dette arrangement. Når det bliver lidt tidligere mørkt om et par uger, vil jeg gerne stille et par udendørs stearinlys her også.


Selvom det øsregnede hele eftermiddagen i går, gik jeg ude og lavede mine opstillinger. Jeg glemte fuldstændig at det regnede og pludselig kunne jeg mærke, at jeg var drivvåd. Jeg blev ikke helt færdig. Jeg har stadig nogle idéer, jeg gerne vil have ført ud i livet. Jeg venter dog på bedre vejr!

5 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Det ser flot ud, men god idé at vente på bedre vejr, lad os håbe det kommer.

marie sagde ...

Selvom du ikke blev færdig, ser det allerede fint ud. Jeg er fuld af beundring for jer, der kan sådan noget, for det rækker mine evner slet ikke til.

HAVELIV sagde ...

Hej Birgitte.
Hvor hyggeligt det ser ud hos dig, ja vi må forlænge dagene med lys nu...håber som Lisbeth at vi får lidt mere sol endnu.
God dag og tak for jeg måtte komme indenfor.
Grethe fra kolonihaveliv HAVELIV

Jette sagde ...

Hej Birgitte,Dine fine opstillinger ser rigtig godt ud.
Og sjovt nok har jeg også lagt pyntegræskar i en trådkurv på min bænk.
Nu bliver det tidligt mørkt........så lanterne skal der til.
De sidste par dage har vejret været dejligt mildt her hos mig.
Godaften knus Jette

Birgitte sagde ...

Hej Lisbeth. Ja, vejret har ikke været det bedste her hos os, det har enten regnet eller blæst en hel del, men i dag kigger den blå himmel frem mellem skyerne.

Hej Marie. Jeg bliver også imponeret, når nogen er lykkedes rigtig godt med pynt i haven. Det er en udfordring for mig, men forhåbentlig bliver man bedre og bedre til det!

Hej Grethe. Velkommen til min blog. Ja, det kan snart blive stearinlystid. Det er nu også hyggeligt.

Hej Jette. Sjovt, at du også har pyntegræskar i en kurv på en bænk, ja her har solen ikke skinnet alt for meget den sidste uges tid, så der skal nok snart tændes lanterner lidt oftere. Jeg synes ikke, vi har haft særligt godt vejr den sidste uges tid. Nu må solen gerne komme lidt mere frem.