søndag den 12. april 2015

Staudemarken ved Tina nær Aabybro.

På udflugt med gode venner.
I dag blev Anders og jeg hentet kl. 10 og så kørte vi til Staudemarken. Anders og Karsten gik en tur i den smukke natur og Hanne og jeg samt Hannes mor på 89 gik løs i Staudemarken!


I går aftes tjekkede jeg hjemmesiden www.staudemarken.dk og skrev op, hvad jeg gerne ville købe.


To Rørblomst mørk (Penstemon), tre hestemynte (lyserød). Gul akeleje Yellow Queen, en hollandsk hestemynte, som jeg fik helt særligt, for den var ikke til salg! Farven ukendt. En stjerneskærm Primadonna, som også er mørk, to showaurikler.


Nu har jeg ni showaurikler:)


Jeg er helt vild med showaurikler og vil gerne have en eller anden pæn opstilling i haven, hvor de rigtig kan komme til sin ret. Jeg har ikke løsningen endnu, men når de skal ud, placerer jeg dem nok rundt omkring på de små borde, indtil jeg finder på noget rigtig smart.


Tina var meget gavmild og gav os en hel del småplanter, som vi fik lov til at dele imellem os. Der var blandt andet sølvsalvie og spansk digitalis og så kan jeg simpelthen ikke huske hvad resten var, men det er altsammen stauder, der skal ud i haven.
Hanne mente, at det var fordi, jeg er lidt berømt her i Nordjylland, at vi fik så mange småplanter:) Men Tina kender også Anders fra gamle dage, så det kan muligvis også spille ind. Eller også var det fordi, det var overskudsplanter:)
Det var en meget positiv oplevelse, hvor vi afsluttede besøget med kaffe i det store drivhus og fik en snak om hele det store arbejde Tina lægger i Staudemarken. Det var virkelig interessant og planterne er så fine og sunde og så er priserne meget billige. Det var bare så spændende og meget anbefalelsesværdigt.

5 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Godt at høre, at du har besøgt Staudemarken, det var fine planter, du fik købt, og herligt at få tillægsgevinster :)

Livsnyderhaven.dk sagde ...

Det er nogle år siden jeg har været forbi staudemarken. Mon ikke jeg må forbi i pr igen? Havehilsner

Heidi sagde ...

Hej Birgitte
Dejligt med nye planter til haven, imponerende hvis du kunne holde dig til indkøbssedlen ;)

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Nu er der mere der skal plantes hos dig.............dejligt med nye planter,men undre mig over hvordan du får plads til dem alle?
Knus Jette

Birgitte sagde ...

Hej I fire. Mange tak for jeres kommentarer. Dem er jeg glad for. Ja, jeg ved heller ikke rigtig om det bliver ved med at gå. Jeg tror, jeg skal have fat i nogle flere krukker:) Heldigvis er der stadig plads i staudebedene, de er nemlig ikke helt plantet tæt endnu:)