tirsdag den 25. februar 2014

Lugearbejde

Fem bede har jeg nået at luge i går og i dag.
Hver mandag og tirsdag har jeg tidlig fri, fordi jeg møder tidligt hver dag, så jeg har tilbragt de sidste to eftermiddage i haven med at luge. Man bliver jo helt i forårshumør og jeg forestillede mig hvor frodig min have forhåbentlig bliver til sommer. Jeg synes, det har været så forårsagtigt, så jeg fik lyst til at vise nogle billeder fra haven i forsommeren sidste år.


Billederne er fra den 22.maj sidste år.Der kom ret mange æbler på dette lille træ.


Skyggebedet den 14.maj med pinseliljer og tulipaner.


Østbedet med tulipaner. I efteråret plantede jeg flere tulipaner ud i bedet. Så jeg er spændt på hvordan tulipanfloret bliver om en lille måneds tid.

I dag, da jeg lugede, lagde jeg mærke til, at der er mange skud på vej i roserne. Mine klatreroser har jeg forsøgt at lave vandrette ranker og de skyder faktisk rigtig godt. Jeg er så spændt på, hvordan plankeværket kommer til at se ud, når det bliver dækket med roser! Jeg forestiller mig et helt overdådigt flor! - selvfølgelig!!
Ingen længe skal jeg på planteskolen efter komposteret kogødning til roserne. Det har jeg gjort de sidste fire år nu og det er virkelig en god idé.
Hermed lidt "forårskuller" fra mig.

8 kommentarer:

Birgitte Sværke Pedersen sagde ...

Det bliver skønt når haven igen står frodig og grøn, men sådan en dag som i dag er nu heller ikke at kimse af. Med to dages lugning må du være godt med. Så bliver der så meget mere tid til planteskolen :-)

/Birgitte

Heidi sagde ...

Hej Birgitte
Ja.... er det ikke skønt at det milde vejr holder ved, jeg tror vi er rigtigt mange der er ramt af forårskuller.
Godt du har haft tidligt fri de sidste dage så du rigtigt har kunne nyde haven og alt der pibler frem.
Det bliver spændende at følge dine klatreroser i år ;)

Høneballehaven sagde ...

Ja det ser dejligt frodigt ud, det bliver godt, når det bliver sådan igen. Mine roser skyder også på livet løs, nu skal de snart klippes ned, Hårdt arbejde, men indtil videre ser de godt ud i år.

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Dejligt at du har to eftermiddage til at komme i haven.Og dejlige billeder fra maj måned......en rigtig dejlig måned hvor alle de skønne blomster springer ud.
God dag knus Jette

Sussi.Sussinghurst sagde ...

åh, maj er en vidunderlig måned... jeg glæder mig - dejligt ser der ud i din maj have.

Vivi sagde ...

Det ser så dejligt ud, når det hele er grønt , og ingen tvivl om, at din have bliver fantastisk igen i år :-)

Frk. Anemone sagde ...

Skønt at komme ud at luge, når vejret er så mildt som nu. Det bliver et brag af en havesæson !

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres kommentarer. Dem blev jeg glad for. Ja, det milde og gode vejr fortsatte også i dag, nu er jeg virkelig i forårshumør og har fået renset og klippet stauderne ned i mine krukker, så de ser mere præsentable ud. Indkørslen er fejet og luget, det var tiltrængt.