torsdag den 16. august 2012

Skånelse af armen, dårligt kamera og travlhed

Der har været stille her på min blog...
Jeg har ikke blogget i næsten en uge, fordi jeg har villet skåne min arm og det går fint nok nu. Derudover er mit kamera i mobiltelefonen blevet ringere og ringere. Billederne er grå og disede og det ærgrer mig i den grad, at jeg ikke kan lægge flotte billeder på. Vores store kamera fik vandskade på ferien sidste år og duer heller ikke. Nu tror jeg nok, at jeg vil kontakte vores forsikringsselskab for at høre, om man kan få erstatning!
Jeg blev maseret i mandags og mærker ikke længere noget til min arm, det er godt, for jeg skal jo bruge den!!
Nu vil jeg surfe i blogland og se, hvad der er sket ude omkring.

4 kommentarer:

Heidi sagde ...

Dejligt at armen har det bedre, husk nu at passe på den ;o). Øv det er da ikke til at undvære et kamera, da der hele tiden er fine motiver som vi gerne vil indfange, håber du finder en løsning ;o)

Fru Friis sagde ...

Det er meget svært at undvære et kamera, men det med armen er nu værre... er det en "museskade"?? God bedring med armen og gå nu ikke for hurtigt igang med den, os herude i blogland venter jo bare til du er klar igen... :o)

Fra frø til blomst sagde ...

Godt at høre at det går fremad med armen Birgitte, fortsat god bedring.

Ærgerligt med dit kamera.

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres kommentarer. Dem blev jeg rigtig glad for. Jeg behøver vist ikke at skåne armen længere, jeg har ikke mærket noget et stykke tid nu. Nu skal jeg bare have løst kameraproblemet. I dag har jeg lånt min mands mobiltelefon.