søndag den 5. august 2012

Overanstrengt arm, rullemaskine og Haven i Hune

Efter opstart for 2 uger siden på mit arbejde, er min venstre arm desværre blevet overanstrengt. Mit arbejde består i at sidde foran en computer, så jeg må skåne armen, så jeg kan komme på arbejde i næste uge. Jeg havde ret mange smerter fredag aften, så derfor har jeg slet ikke blogget, men nu forsøger jeg.


I den forgangne uge har jeg slibet og slibet på min gamle rullemaskine. Den originale grønne farve kom mere og mere frem og nu ser den sådan ud. Jeg vil ikke male den, da jeg synes, det gamle og slidte look passer til den.


Efter at den var færdigslebet, højtryksspolede Anders den, så alt støv og snavs forsvandt. Vi rullede den hen til foldedøren i orangeriet i formiddags og sammen med genboen fik vi den løftet over dørtærsklen og fik den placeret på sin plads.


Den er ikke færdigdekoreret endnu. Jeg har mange flere duftpelargonier udenfor, som også skal stilles ind til rullemaskinen, når de ikke længere kan være ude. Jeg har også en aloe vera, som står på hylden på bagsiden. Så tror jeg også nok, jeg vil potte mine kløver om, som jeg har i stuen og sætte den her også.


Hele eftermiddagen i dag har jeg været med to veninder på udflugt til Haven i Hune og jeg måtte bare have denne vase med mig hjem. Nu står den i spisestuen i vinduet. Jeg kunne slet ikke stå for den. Jeg ved ikke om den er original eller en kopi, men jeg gætter på, at det er en kopi.
Da jeg må skåne min arm, kan jeg ikke skrive så mange kommentarer, men jeg læser jeres indlæg. Rigtig god søndag aften.

8 kommentarer:

Jette sagde ...

Godaften Birgitte. surt med den arm når man gerne vil lave noget.jeg synes din rulle er blevet rigtig flot.det ville være synd at male den.god bedring med armenKnus Jette

Landbohaven sagde ...

Rigtig god bedring med din arm.
Den gamle rulle er blevet rigtig flot.
Ja det er synd at male den. Hvis du gør det, så mister den også noget af værdien.
Ha` en god søndag aften.

Hald sagde ...

Træls at høre din arm er tosset. Troede det ville være den højre, som du bruger til musen, der ville gøre ondt, men.... tja, håber du snart er ovenpå igen - kan det være af at slibe og slibe den fine rulle? Den er godt nok blivet fin og passer perfekt ind i jeres stil! Håber du er fit for arbejde igen i løbet af nogle dage....

Høneballehaven sagde ...

Hm Birgitte
Ja jeg tænkte det samme som Hald, kan det være af at slibe. Er du venstrehåndet, for det er da rigtig, at det plejer at være højre arm, der bliver musearm :o)
Nå men rullemaskinen er så flot, og endnu finere med alle de skønne blomster på. Den er helt sikkert god i udestuen. Vasen er også så flot, den kan jeg godt forstå, du måtte have med hjem.
God bedring.

Frk. Anemone sagde ...

Håber snart din arm får det bedre.

Skøn krukke fra Hune :)

Heidi sagde ...

Hvor er den blevet fin din gamle rullemaskine, håber at armen snart går i orden igen ;o)

Bente sagde ...

Øv med den arm!
Hold op hvor er din rulle blevet fin! Jeg er enig i, at det ville være synd at male rullen. Den står fint sådan. Det ser rigtigt godt ud og pynter gevaldigt med flotte blomster på rullen!

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for alle jeres søde kommentarer. Jeg er ikke venstrehåndet, men i dag på arbejde skurrede det lidt i armen, når jeg skrev på computeren og det var som om den sov lidt. Men jeg har ikke ondt længere. Jeg tror ikke det skyldes slibning, da jeg har slebet med højre hånd det meste af tiden. Men i hvert fald så tror jeg, armen er ved at være i orden igen. Jeg er glad for, at I kan lide min rulle, jeg synes også det ville være synd at male den.