mandag den 18. juni 2012

Jeg står under et tag....

Nu er hele taget næsten lagt på.


Det øsregner, så det er lidt svært at se det helt, himlen er mørkegrå. Nu kan jeg næsten ikke vente med at skulle sidde derude og høre regnen tromme på taget. Det er så hyggeligt. I dag stod jeg under vores nye tag og naboen stod under sit udhæng i regnen, så vi kunne rigtig snakke over hækken i tørvejr!


Her kan man se, det der mangler. Det er ved skorstenen, hvor det vist er lidt sværere at passe det til. Håndværkerne var heldige i dag. De kunne arbejde det meste af dagen i tørvejr, men jeg skal love for, at det har regnet siden kl. ca. 14.30.


Tagryggen og tagdækning i zink mangler stadigvæk. Det skal vist først lægges på til sidst.
I dag har jeg været i byggemarked og fik købt gulvfliser. Jeg valgte en beige - lidt ru -  i størrelsen 30 x 60 cm. Den er meget slidstærk og frostsikker, så forhåbentlig er det et godt valg. Det bliver leveret sammen med fugemasse, som også er beige, og fliselim på onsdag.


Jeg tog lige et par billeder af mine Dr.Ingrid Pelargonier på stakittet. Mine små stiklinger havde det rigtig svært fordi der ikke er så meget læ her, så jeg kørte i Superbest i går og de havde sørme lige 4 Dr.Ingrid til 15 kroner stykket. Så jeg tog en hurtig beslutning og skiftede mine stiklinger ud. Nu står de i mit blomsterrum og jeg håber, de kommer sig igen.


Det er lidt pinligt, for jeg har stadigvæk ikke fået luget på fortovssiden af stakittet! Nyresnerlerne i krukkerne ligger henover krukkerne og er lidt svære at få til at blive hængende udover, men det kommer, når de er blevet lidt længere.
Rigtig god mandag aften.

11 kommentarer:

Hald sagde ...

Dejligt du fandt nogle fliser du kunne lide og at de havde hurtig leveringstid... tror det bliver pænt!
Og tag :0) nu skal jeg da godt nok love for, at det går godt.... I kan jo allerede nu benytte rummet, blot det ikke regner og blæser på samme tid :0)

Høneballehaven sagde ...

Nej hvor ser det flot ud Birgitte. Det bliver lækkert, når det bliver færdigt.
Pyt med ukrudtet ved fortovet, du kan jo ikke være alle vegne. Det ser godt ud med de nye pelargonier, så lægger man ikke mærke til at du ikke har luget :o)

Gabriel garden sagde ...

Quasi finita :) Che bella!!!

Jette sagde ...

Hej Birgitte. Ja! nu er der da kommet gang i byggeriet igen.Dejligt at taget er kommet på.Og når du så også en gang får lagt de nye fliser på,ja! så er det bare at indtage dit flotte orangeri.knus Jette

Landbohaven sagde ...

Nu sker der da rigtig noget med byggerie.
Hvor ser det godt ud med dine blomster der på stakittet.
Ha` en god aften.

Unknown sagde ...

ja nu skrider det rigtig frem, det bliver så godt. Mine dr. Ingrid står stadig i havestuen, for blomsterne bliver så grimme i alt den regn og blæst.
Annette

Hanne Tilst sagde ...

Kan godt forstå, at du ikke kan vente, for det ser supergodt ud.

Lise Lotte sagde ...

Hvor bliver det altså smukt Birgitte. Findes der noget bedre end at sidde under glastag og nyde regnen :):) Her regner det næsten ikke, vi trænger. Det er utroligt det kan smyge sig udenom os. Vi får lidt, men slet slet ikke så haven syntes det er OK.

Kan du have en dejlig dag.

Kh Lise Lotte

Frk. Anemone sagde ...

Wow, hvor bliver det flot, Birgitte. Nu kan du da begynde at fornemme slutresultatet.

Flotte Dr. Ingrid på zink-parade, det har jeg været spændt på at se.

Alt i alt er der da fuld gang i den hos dig lige nu.

ha' en dejlig torsdag.

Knus Ulla

Lena Hansen sagde ...

Så godt det ser ud Birgitte. Du er en heldig pige.. ;))

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres søde kommentarer. Dem er jeg rigtig glad for. Jeg er så glad for, at I har lyst til at følge med i vores projekt. Nu er der kun en uge tilbage, så er det færdigt. Jeg glæder mig så meget. Vi har faktisk lavet en gæsteliste og vil snart gå igang med at invitere alle vores familie og venner på skift til kaffe og kage i orangeriet. Forhåbentlig er de ikke på ferie allesammen.