søndag den 9. september 2012

Pralplante og nyt kamera.

Afslutningsfest i Pelargonieklubben Nordjylland.
I maj måned fik alle vi medlemmer udleveret en lille stikling af klubbens logoplante: Denise.
Vi skulle konkurrere om, hvem der fik den flotteste plante ud af stiklingen og afgørelsens time var så i går til grillfest.


Her er mit eksemplar. Jeg havde truet hele Pelargonieklubben med, at jeg skulle vinde konkurrencen og havde holdt hele min strategi hemmelig. Faktisk var det så hemmeligt, at jeg gemte min plante væk, når Villy og Lisbeth kom på besøg!!
Nu kan jeg afsløre min strategi og må erkende at det ikke slog til. Jeg vandt ikke. Næste gang må jeg forsøge med en anden metode.
Jeg havde plantet den i Claus Dalbys krukkejord og sat den i et vestvendt vindue og vandet med gødning hver gang. Den sidste måneds tid har den stået i orangeriet, hvilket den nok skulle have gjort noget før, men da ingen måtte se den, var det lidt svært!


Her er nogle af de andres deltageres planter.


Her er flere af de andres. Vi måtte afgive tre stemmer. Min plante var én af de mindste og kunne slet ikke måle sig med mange af de andre.


Vinderen blev Kirsten - vores kasserer - og da det blev afsløret, overraskede det mig ikke, for hun har virkelig grønne plantefingre. Jeg stemte også på hendes plante, som var rigtig flot. Den var tæt og fyldig og med knopper.
Som man kan se, er min mobiltelefons kamera ikke helt i orden, der er noget med lyset, som det ikke rigtig kan opfange. Kirsten havde et brugt kamera - digitalt og kan tage video - som jeg købte. Det glæder jeg mig til at tage i brug, jeg skal bare lige have fat i nogle batterier. Vi var 22 til arrangementet og det var det sidste for i år. Jeg synes, det var rigtig vellykket og vejret holdt, selvom det blev noget køligt til sidst.

7 kommentarer:

Rose sagde ...

Spændende med så forskellige planter der kom ud af jeres stiklinger. Der kan man se hvor meget miljøet spiller ind. Din ser nu rigtig fin ud :-) Bedre held næste gang.
Blomsterhilsner
Rose

Landbohaven sagde ...

Så mange forskellige planter det blev til.
Tak for kigget.
Ha´ en god dag.

Høneballehaven sagde ...

Ærgerligt at du ikke vandt, men næste år er du lidt klogere, så er det nok din tur. Prøv at plante dem ud i haven, så vinder ud. Tænk på hvor store de er nu, som jeg fik af jer d. 19.5. De er kæmpestore og flotte og fulde af blomster. Det er da et forsøg.
Det bliver spændende med dit nye kamera. Tillykke med det.

Frk. Anemone sagde ...

Tillykke med dit nye camera, det bliver spændende at prøve af. Din strategi med stiklingen virkede da ellers fin, men nu har jeg ikke den store forstand på pelargonier.

Ulla

Bente sagde ...

Ja du skal gøre som Lisbeth siger, de pelargonier hun har fået af mig er blevet mere end dobbelt størrelse, ved at plante dem direkte i jorden.
Så næste gang du deltager i sådan en konkurrence er det, hvad du skal gøre.
Jeg føler mig lidt snydt der, for det er jo kun jer i Jylland, der får stikling og kan deltage i konkurrencen...
Nåe det går nok alligevel, jeg vil jo nok ikke kunne sende den med posten!!
Den er nu ganske fin selvom du ikke vandt!
Spændende med nyt kamera!

Anonym sagde ...

Hvor ser det spændende ud med alle de fine pelargonier......Det så absolut min ynglings sommerblomst. Det bliver sjovt at følge din samling fra din vindueskarm. I øvrigt tak for at du gav dig tid til at beskrive den fine middag du havde kreeret. Rigtig spændende og inspirerende.

hilsen Lone

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres kommentarer. Ja, desværre vandt jeg ikke, men det er et godt råd, I giver mig, med at plante ud i jorden, det skal forsøges!
Jeg glæder mig også meget til at tage kameraet i brug, måske laver jeg en lille video!