mandag den 25. august 2014

Oversigtsbilleder af sensommerhaven.

Har fejret fødselsdag hele weekenden i den svenske skærgård!
Vi var 21 venner, der drog afsted fra Aalborg til den svenske skærgård og hele min svenske familie stødte til, da vi skulle på restaurant på Styrsø. Det var en helt fantastisk tur og jeg er så glad for at det var så vellykket. Der var meget planlægning op til - rejsen, overnatning, festen lørdag aften, morgenmad og hjemtur, så i dag er jeg meget træt.


Nu skal det handle om haven - så her til aften har jeg taget nogle billeder.


Haven er stadig ret blomsterrig. Jeg får meget travlt i denne uge igen - forklaring følger senere, men hver aften har jeg besluttet mig for at opholde mig i haven! Det er den rene medicin, når man har travlt.


Det var hårdt at skulle op på arbejde i morges, men heldigvis har jeg tidligt fri om mandagen, så jeg fik lige en kæmpe morfar på sofaen og vågnede først kl. 18.45!


Desværre blev det ikke havetid i dag, men heldigvis nåede jeg da at tage billeder!Jeg synes mit staudebed stadigvæk står fint!Stribet vortemælk i potten, men den er ikke særlig stribet!

Roserne kan så småt igen. Især er der rigtig mange knopper i Heritage, som ellers er den der ser noget sølle ud. De andre følger trop en lille smule!Thujaerne vokser godt i den sorte krukke.De to bede med taks, skal vokse op til ca. en meters højde og klippes i form til en kvadratisk firkant. Men der går nok nogle år endnu, før det bliver sådan!
Jeg er glad for, at min fødselsdags weekend er veloverstået og at alle syntes det var en kæmpe oplevelse at opleve MIN ø i den svenske skærgård, hvor jeg har tilbragt en stor del af mit liv. Det var en glæde at vise den frem for mine venner. 

7 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Skønne billeder fra din have, det er så fint med alle dine lysgule blomster. Så kan jeg godt forstå, du har haft travlt. Fin idé at invitere vennerne til "din" ø, så de kunne se, hvorfor du holder af den. Godt det hele blev en succes, de minder kan du leve længe på.

Anonym sagde ...

Dejligt med et vellykket arrangement!

Hvor er dine lysegule georginer dog flotte!

Hav en god uge :-)

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Det lyder som du har haft en skøn fødselsdag i det Svenske.Men nu kalder hverdagen jo igen.
Dejlige billeder fra din have........du har da stadig masser af blomster derude.
Har selv lagt rigtig mange billeder fra Gittes og mit besøg i Claus Dalbys vidunderlige have i søndags. Var også på besøg hos Frk. Anemone bagefter.
God dag Knus Jette

Annes Landliv sagde ...

Så flott have du har, og vakre bilder. Skjønner godt du vil tilbringe kveldene der :-)

Marianne Selvig sagde ...

Hej Birgitte, jeg er vild med dit gule dahliahav. Jeg ville selv lave et, men det gik i kludder for mig. Knus fra mig, M

Gitte sagde ...

Der ser stadig grønt og frodigt ud i din have, og dine dahlia er så flotte.

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for alle jeres kommentarer. Dem er jeg rigtig glad for. Ja, der er meget i haven endnu, men vi er også stadig kun i august. Jeg håber vi får får et mildt efterår, så planterne kan blomstre længe.