fredag den 8. november 2013

Pakker, pakker og pakker

Og så er der ikke engang jul...
Det drejer sig om havematerialer og noget af det er dog lidt juleagtigt!
I forgårs kom der et brev fra Jette fra "Mit lille gods". Hun havde sendt solhattefrø White Swan. Jeg blev så glad og glæder mig til at så frøene.


Anders og jeg har begge handlet på nettet. Jeg har købt haveting.


Jeg har købt en elradiator med indbygget varmeblæser, som jeg skal bruge i orangeriet til vinter, hvis vi er bortrejst i mere end to dage. Det er fordi, at træpillebrændeovnen kræver påfyldning af træpiller hver dag og det begrænser lidt vores udflugter til familien i både København og Sverige. Nu hvor vi har solenergi, er strømmen dermed gratis, så vi blev enige om denne løsning. Der er timer på elradiatoren og varmeblæseren har tre intervaller, den kan indstilles på. Men den er ikke lige så effektiv som brændeovnen, men en nødløsning, når vi ikke er hjemme.


Så har jeg også købt en kompostbeholder, der er rimelig stor. Jeg har altid tænkt, at kompost kan jeg ikke finde ud af, men nu vil jeg prøve med denne beholder. Pakken kom i tirsdags, men jeg har ikke haft tid til at pakke ud og sætte tingene på deres plads, det bliver først her i weekenden.
Som udendørs julepynt har jeg købt fire lystræer på 1,5 meters højde stykket. De skal stå på de to lange sider udenom orangeriet i krukker pyntet med mos. Det bliver rigtig fint, tror jeg!

I Aldi har de i denne uge noget, der er rigtig smart, nemlig udendørs stikkontakter med jordspyd og en timer. Der er to stikkontakter med timeren i midten og så er de med klapper, så der ikke kommer snavs og vand i kontakten. De kostede 80 kroner stykket og jeg købte to. Jeg skal bruge dem til mine lystræer.


Det sidste jeg har købt, er en sækkevogn, så jeg har den til at flytte rundt med de store krukker med.
Det hele pånær stikkontakterne er købt i Harald Nyborg, som på grund af ombygning i butikken, leverer alle varer gratis. Så det var med at benytte sig af dette, når vi nu ikke har bil!
Det hele står ude i udhuset og jeg glæder mig til at få det i brug.

8 kommentarer:

Landbohaven sagde ...

Altid dejlig med frø til haven.
Gode ting du har købt.

Høneballehaven sagde ...

Hej Birgitte
Sikken en masse nyttige ting, du har købt. En sækkevogn er da slet ikke til at undvære med alle de krukker du har. Det bliver flot med lystræer udenfor orangeriet.

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Først vil jeg lige rette en misforståelse.Det er ikke White Swan du har fået.......men den lime farvede Green Juvel........det var hvad vi havde aftalt.Du kan se den på mit indlæg fra d.20/10-
Men det er da gode ting i har købt.En god kraftig sækkevogn kan man ikke undvære til de tunge krukker.
God weekend knus Jette

Vivi sagde ...

I har da rigtig været på indkøb ;-).
Det ser dog ud til at være anvendelige ting i har købt :-)
En sækkevogn er da slet ikke til at undvære for en som dig, der har så mange krukker.

Casa Rosen- en Kolonihaveblog sagde ...

Det er altid dejligt med nogle nye nyttige ting til haven, hvordan har du dog kunnet undvære en sækkevogn? med alle de store krukker du har :)
Smart med varmeblæseren til orangeriet, så kan i godt tage på ferie et par dag.
Rigtigt god weekend til dig.

Heidi sagde ...

Hej Birgitte
Jeg skal da lige love for at i har fået shoppet.
Sækkevogn - hvordan har du kunne undvære det indtil nu ;o)

Bente sagde ...

Jeg siger som Linda, kan da slet ikke fortå at du har kunnet undvære en sækkevogn med alle de tunge krukker du har!
Godt den er kommet i hus, den bliver du glad for. Jeg flytter alt med min. Det sparer ryggen for mange ting!

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for alle jeres søde kommentarer. Tak Jette for det var en tanketorsk fra min side. Det er nemlig rigtig godt, at det er Green Jewel for min tanke var nemlig, at den skulle være i det limegrønne og abrikosfarvede bed! Jeg er rigtig glad for frøene.
Ja, sækkevognen er rigtig god og er allerede taget i brug for i dag kom oliventræet ind. Jeg forstår heller ikke, hvordan jeg har kunnet undvære den, men engang imellem lånte jeg vores tidligere genbos, men de er flyttet nu!