lørdag den 26. oktober 2013

Brogetbladet hosta og frø og link til min have i TV

I dag har jeg været på havebesøg
På besøg hos Lone, som havde en kasse med potter med brogetbladet hosta, som jeg måtte få til mit skyggebed. Jeg har også fået frø af brogetbladet hosta af Høneballehaven, så nu skal jeg igang og fylde det inderste af skyggebedet op. Jeg tror, jeg får i hvert fald 10 forskellige sorter inden jeg er færdig og de er alle brogetbladet.


I onsdags var min have i TV, det var den jo også i sommers og for 14 dage siden fik jeg en mail fra TV-selskabet om, at de havde udvalgt min have som den mest spændende, derfor skulle jeg i fjernsynet igen.

I kan se udsendelsen her

Jeg blev godt nok meget stolt og glad og kunne næsten ikke tro det.
Inden udsendelsen gik i gang havde jeg lavet en god middag til Anders og jeg, som vi indtog i orangeriet.


Jeg havde lavet bøf med løg i flødesovs og kartofler til. Det var rigtig godt. Den sidste uges tid har det været varmt nok i orangeriet til at vi har kunnet spise aftensmad derude. Så det var en god aften!.

7 kommentarer:

Fru Friis sagde ...

Hej Birgitte. Hvor var det dejligt endelig at få set udsendelsen fra din have og hvor ser det godt ud det hele. Du har jo krukker i "dalbystrielle" mængder, imponerende må jeg sige! Og så fik jeg lige et lille tip med Matrem, den må jeg se at få ind i haven. Rigtig smart at kunne hænge den i drivhuset og sød og anvendelig blandt roserne. Selv har jeg de sidst år plantet kinapurløg blandt mine roser, de kommer med de fine hvide skærmblomster og jeg er sikker på at duften af hvidløg holder bladlusene fra døren, jeg har ihvertfald ikke haft mange de sidste år. Det må være samme "system" som Matrem. Jeg sidder også lige og tænker at matrem må være supersød sammen med min lysegule rose...
Endnu engang tak for kigget i din smukke have og ikke mindst orangeri, det var en fornøjelse at være på besøg... :o)

Vivi sagde ...

Det er dejligt med så mange forskellige hostaer. Jeg er vild med dem.
Hyggeligt, at i stadig kan sidde i orangeriet og spise aftensmad :-)
Bøf er altid godt.

Høneballehaven sagde ...

Det ser hyggeligt ud med en god middag i orangeriet. Hosta frøene er godt nok fra brogede hostaer, men jeg mener at have læst, at man ikke kan være sikker på, at de er brogede, når de kommer op.
Held og lykke med dem.

Jette sagde ...

Hej Birgitte Dejligt med alle de hosta du har fået.Det skal nog blive flot.....de er jo så nemme.
Og det ser hyggeligt ud med middag i orangeriet,
Jeg tror at mine lime solhatte er ved at være klar til afsending til dig.God søndag knus Jette

Gabriel garden sagde ...

Da sempre soddisfazione inserire nel giardino nuove piante :)

Un saluto!

Casa Rosen- en Kolonihaveblog sagde ...

Hej Birgitte, hvor var det en dejlig rundtur i din have, hvor har du mange krukker. Og dine roser er så fine og ser så sunde ud, det kunne da være men skulle overveje Matrem.
Det var sjovt at se stolen som du jo havde lagt her på bloggen og den fine slagbænk. Det var jo lige før jeg følte at jeg havde været i din have før.
Tak for du lagde linket på.
Mange havehilsner fra Linda

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres kommentarer. Dem blev jeg rigtig glad for. Det var sjovt at se udsendelsen og se haven midt om sommeren, jeg havde næsten glemt hvordan det så ud og synes, det var dejligt at se alle blomsterne lige nu, hvor alting er i forfald.