onsdag den 28. november 2012

En stol var hemmeligheden!

I genbrugsbutikken købte jeg en stol billigt!
Hyndestoffet skal pilles af og så skal den males hvid. På sædet skal jeg plante mine husløg og så skal den stå et fint sted i haven som et stilleben!
Jeg vendte stolen på hovedet med sædet ovenpå cykelkurven og så blev den spændt fast med elastikker, så kunne jeg sagtens cykle hjem med den. Man kan have meget på en cykel, når man har en kurv og nogle elastikker!!!


Idéen så jeg i et svensk haveblad. Husløg kan være ude hele året rundt og er fuldt hårdføre. Jeg vidste dog ikke, at echveria ikke var frostsikre, så det var en streg  regningen, men jeg forsøger nu alligevel.


Jeg vil gerne have nogle rødlige husløg også og så nogle ved en blomsterhandler her i nærheden, så det er næste udflugt på cyklen.


Her ser man stolen fra det svenske haveblad - den er da fin?
Jeg tænkte jeg kunne flytte min stol lidt rundt i haven alt efter, hvor man selv lige opholder sig, så man rigtig kan glæde sig over den.

11 kommentarer:

Jette sagde ...

Godaften Birgitte.Echveria kan du da bruge til dekorationer.
Du er godt nok sej..sådan at transportere alt muligt bag på din cykel.Fin stol du har købt,den skal nok blive flot når du får den malet og plantet til.
God aften knus Jette

Rikke sagde ...

Det er en rigtig hyggelig ide. Flot projekt med cykeltransport. Jeg kan lige se det for mig!

Høneballehaven sagde ...

Tillykke med din stol, det skal nok blive flot, i hvert fald er det billede du viser rigtig flot :)
Vi har jo hørt om flere gange, at du kan have meget på din cykel, selv en stol lod sig gøre. Godt med noget opfindsomhed.

Susanne L sagde ...

Sød ide, gælder mig til at se det færdige resultat. Skal på marked i weekenden, måske man skulle kigge efter en stol :-)

Karina sagde ...

Hvor hyggeligt.
Smart måde at lave et mobilt bed på :-)

Hanne Tilst sagde ...

Det bliver superfint. Ser også hjemtransporten for mig og smiler.

Heidi sagde ...

Super god ide, jeg tror dine naboer får nogle gode grin over dig og dine cykel arrangementer ;O)

Frk. Anemone sagde ...

Jeg ser også en ildsjæl på en cykel i mørket med stol bagpå :) Sikke en sjov ide - ja, man kan finde megen god inspiration i bladene også.

Fru Friis sagde ...

Der er mange der cykler rundt med en barnestol, du har blot udvidet konceptet til en magelig spisestuestol... ;o)

Det bliver spændende at se dit husløgprojekt, god fornøjelse med det :o)

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres søde og sjove kommentarer. Dem blev jeg meget glad for. Nåja, der er mange, der har en barnestol bagpå, det tænkte jeg slet ikke selv på! Stolen skulle forhåbentlig gerne blive færdig på søndag! Jeg håber på, at andre kunne få lyst til at lave noget lignende, i så fald vil jeg i hvertfald gerne se det færdige resultat!

Hald sagde ...

Birgitte! Det er da en knaldgod idé - men kan stolen holde til vejr og vind? Det billede du har sat på af det færdige resultat er da helt fantastisk....
Men næste gang du fragter noget hjem på den måde, er du altså nødt til at tage et billede af cykel og læs! :0)