onsdag den 21. december 2016

Anlægsgartner og travle dage.

Et flot stykke arbejde.
I sidste uge blev anlægsgartneren færdig med arbejdet i vores have. Han har fældet alle træerne i bunden af haven og kørt jord og rødder væk, så vi nu har udvidet haven med over en meter i hele havens bredde.


Nu skal Anders sætte vores plankeværk op igen. Det kommer til at være tæt på naboens hegn, som de ikke vil have fjernet. Vores plankeværk kommer til at stå i skellet og skjuler det grå hus og det ikke så pæne hegn, som de har.


Når vores plankeværk er sat op igen (vi genbruger det, vi har taget ned), så kan jeg komme igang til foråret med at plante til. Det tog anlægsgartneren to dage at fjerne al jord og murbrokker og alle rødderne fra træerne. Han savede træerne i nogle stykker, som vi kan hugge til brænde.


Her er noget at det træ, der kan bruges til brænde. Alle mindre grene og blade har han kørt væk. Anders vil selv hugge det til passende stykker til vores brændeovn.


Det bliver helt mærkeligt til foråret og sommeren, at der kommer meget mere sollys ind i haven.


Efter at vi er kommet hjem fra Tenerife har der simpelthen været så mange aftaler, så vi stort set ikke har været hjemme. Det har været lidt for hektisk og svært at følge med, men nu skal vi heldigvis slappe af hele julen. Jeg har da fået sat lidt lyskæder op.Jeg kunne faktisk godt bruge et par dage i haven, så jeg håber, det milde vejr fortsætter i juledagene, for så vil jeg ud!


Jeg har fået en rigtig fin dørkrans i julegave af aftenskolen. På indersiden af døren havde jeg hængt min stjerne op, som kan kan se med lys i.
Vi er ikke helt klar til jul endnu, men det tror jeg, vi bliver.

6 kommentarer:

Tim Skovrup sagde ...

spændende projekt :) :)

marie sagde ...

Nu er I da kommet et stort skridt videre. Jeg glæder mig til at følge, hvordan haven udvikler sig i det nye år.

Høneballehaven sagde ...

Hej Birgitte
Ja I har da godt nok haft travlt, dejligt at få sådan et ekstra stykke have foræret (næsten) sikken en masse du kan have der, spændende at høre, hvad du vil plante der.
Du når nok julen, der er et par dage endnu.

Frk. Anemone sagde ...

Det kan man da kalde haveudvidelse - spændende hvad du skal plante der - men først venter vist et stort arbejde med plankeværket...

Ønsker dig nogle dejlige juledage.

Lise sagde ...

Dejligt ar få " ny jord". Så kan du rigtigt få gang i nye bede. Held og lykke.

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak. Ja, jeg glæder mig så meget til at få lavet noget i haven. Nu går det den rigtige vej med lyset igen, så inden længe kan jeg måske nå at komme ud i hverdagene efter arbejde også!