onsdag den 3. august 2016

Foredrag og workshop i efteråret 2016

Nu er efterårsprogrammet klar med workshop og foredrag i orangeriet.

Er du interesseret kan du læse mere om programmet på www.blomsterforedrag.dk og også hos Fokus Folkeoplysning www.fokus-folkeoplysning.dk


Workshoppen handler om såning, stiklingeformering og deling af stauder, hvor du selv får fingrene i mulden. Alt du sår og stiklingeformerer samt deler stauder, får du med dig hjem.
Der bliver serveret kaffe,te og kage undervejs. Workshoppen foregår en lørdag eftermiddag eller søndag eftermiddag.


Der bliver to foredrag: Et, der hedder "Orangeri i haven?" og et, der hedder "Vinterhaven - hvad sker der i haven fra november til marts?"

Orangeri i haven handler om byggeprocessen fra idé til færdig projekt med billeder og gode råd samt inspiration til alt fra byggeri, materialer, udluftning, fugtregulering og indretning med mere.

Vinterhaven handler om gøremål i i haven i vinterperioden og indendørs forberedelser til næste sæson. Der bliver noget om vinteropbevaring af frostfølsomme planter, selvforsyning med planter og der bliver vist billeder af julehaven og idéer til oppyntning med blandt andet naturmaterialer, levende lys og lystræer. Vi snakker også om dyreliv og fugleliv i haven i vinterperioden og hvad man kan gøre for, at dyrelivet får gode vilkår i vintertiden. Der bliver et bud på de stedsegrønne planter og deres betydning for vinterhaven. Vi kommer også ind på armchairgardening.

Der bliver serveret kaffe, te og kage til alle arrangementerne og så bliver der udleveret en goodiebag med haverelaterede overraskelser.

5 kommentarer:

marie sagde ...

Det er godt at se, at du både har energi og gode ideer til en ny sæson.

Høneballehaven sagde ...

Sikken du kan - du får forhåbentlig mange besøgende. Flot at du klarer det sammen med dit arbejde.

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Du har da godt nok gang i meget.
Pøj-Pøj med det hele.
Og god weekend Knus Jette

Birgitte sagde ...

Hej alle tre. Mange tak skal I have:)

Frk. Anemone sagde ...

Hvor er du sej, altså :)
Dejligt at dine foredrag nu også er at finde hos Folkeoplysning, det må da kun give flere "kunder".