lørdag den 1. marts 2014

Det spirer i orangeriet

Jeg er glad....
Der sker noget hver dag i frøbakkerne. Flere og flere spirer titter op. Jeg har nu noget at vise frem til foredragene. Du kan tilmelde dig et her på Blomsterforedrag.dk


Pyrenæisk geranium.


Purpur solhatte. De står inde i huset, da de skal have meget skiftende temperaturer for at spire.


Hosta, der kommer nye hver dag. De skal have stuetemperatur for at spire.


Dusk Salvie


Lupiner


Blå, hvide og gule Jakobsstiger.


Matrem er så småt ved at komme op.

Om 14 dage skal jeg igang med sommerblomstfrø og til det formål har jeg købt yderligere fire rootrainers med 32 såhuller i hver og så har jeg stadig nogle andre såbakker, jeg ikke har taget i brug endnu. Jeg føler mig rig med alle de frø og frølinger!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, det er da sand rigdom, Birgitte! Jeg er altid meget imponeret over alle jer der sår en masse. Jeg håber at jeg engang får tid og rum til at forsøge mig med at lave en masse planter på den måde :-)
God vind med foredragene!

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Kan da godt forstå at du føler dig rig med alle dine frølinger.
For der er da godt gang i den hos dig.Der bliver noget at plante ud i din have.God forårsdag til dig knus Jette

Heidi sagde ...

Hej Birgitte
Hvor ser det skønt ud,med alle disse frølinge, du rige kvinde ;)
Her spirer frøene også lystigt, det er så skønt at iagttage dem, helt flere gange dagligt. Det bliver fast arbejde når vi skal til at prikle.
Jeg håber du får mange tilmeldinger til dine foredrag ;)

Vivi sagde ...

Det ser lovende ud med alle de små nye planter, forstår godt du føler dig rig, for hvad er bedre end at gå og følge med i, hvordan de frø der kom i jorden udvikler sig dag for dag :-)

Høneballehaven sagde ...

Ja jeg er også helt høj, når jeg ser, der kommer nyt op i bakkerne, det er herligt. Dine hostaer ser fine ud. Jeg smider både frø af hostaer og solhatte ned i mine urtepotter, så kommer de op der :)

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres kommentarer. Dem er jeg rigtig glad for. Ja, når nu det bliver lidt varmere, så kommer der endnu mere gang i den. Det er en rigtig god tid, vi går i møde!