onsdag den 19. marts 2014

Mit plantebord er som et skatkammer!

Temperaturerne er steget gevaldigt i orangeriet
og det kan ses på frøspirerne. Inden længe skal jeg prikle mine jakobsstiger om.

Den pyrenæiske storkenæb er vokset godt, det samme er dusksalvie og jakobsstigerne, men purpursolhattene og hostaerne er også kommet godt igang.


Jeg har ikke sået så mange frø i potter, men dog nogle. Det er jeg glad for, fordi det kun er dem i potter, jeg behøver at prikle om. Resten er i rootrainers og de hvide såbakker, som er ret dybe i det. Jeg har fyldt dem trekvart op med blomstermuld og den øverste fjerdedel med så- og priklejord. På den måde kan de vokse sig meget store og samtidig få næring. Jeg har kun sået få frø i hvert såhul. Det gør også, at jeg ikke behøver at prikle dem om.

Når jeg holder foredrag, får vi nogle hyggelige havesnakke og det er bare så godt! Jeg har fået gode tilbagemeldinger på mails fra nogle af deltagerne og det er jeg virkelig taknemmelig og glad for. I kan læse om mit foredragsfirma på www.blomsterforedrag.dk

8 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Sikken et eldorado af spirer, jeg har priklet i dag, det er bestemt ikke noget, jeg bryder mig om. Jeg kunne nok lære lidt af dig.

Anne sagde ...

Hej,
sikke det gror hos dig. men med alle dine krukker der skal fyldes og de mange skønne forskellige slags du har. Så kommer du nok ikke uden om en kæmpe produktion. Jeg venter lige en 8 dage med det meste enndu. Chili vokser dog her.

Bente sagde ...

Ja det er jo et større arbejde, når der skal prikles ud.
Derfor holder jeg igen med at så alt for meget.
Men spændende det er det da!

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Man skal virkelig kunne lide at så med alle dine frølinger.Men smart med dit blandede jord,så du ikke skal prikle ud.Kan godt forstå at du kalder alle dine frølinger din rigdom.
Knus Jette

Birgitte sagde ...

Hej alle sammen. Tusind tak for jeres kommentarer. Dem er jeg rigtig glad for. Ja, man kan se for hver dag nu, at der sker noget. Glæder mig dog til at aftenerne bliver lysere noget længere, så jeg kan få lavet lidt mere udenfor!

Frøken Solhat sagde ...

Hold da magle Birgitte....der er da virkelig grøde i den hos dig - det ser super godt ud. Det er skønt når solen får magten i sådan en grad at det kan mærkes......man bliver så glad i låget ;0)

Solskins smil
Dorthe

Birgitte sagde ...

Hej Frøken Solhat. Tusind tak for din kommentar. Glad i låget er lige det rigtige udtryk!

Birgitte sagde ...

Hej Frøken Solhat. Tusind tak for din kommentar. Glad i låget er lige det rigtige udtryk!