onsdag den 12. marts 2014

Blomsterforedrag.dk skudt igang og artikel om urten Matrem i Alt om Haven.

I går havde jeg min debut!
Jeg tror, gæsterne var tilfredse. Jeg følte mig som julemanden,da jeg skulle dele goodiebags ud. Det var så god en følelse at kunne glæde andre mennesker med det jeg brænder for og jeg er meget taknemmelig for at få muligheden for at fortælle om min interesse for havelivet. 
Jeg tror goodiebagsene var en succes.


Fordi det var min første dag som foredragsholder, besluttede jeg mig for, at de udover goodiebagsene fik en gratis pelargonie. Jeg kunne ikke lade være og jeg tror heller ikke jeg kan lade være med at komme med overraskelser til de kommende foredrag.!


Det ene foredrag handlede om pelargonier og middelhavstræer, hvor jeg blandt andet fortalte om kaktusblomstrende pelargonier. Desværre var min ikke i blomst og jeg havde ikke fundet et billede frem, så hvis nogen af Jer, der var der i går, ser med her, så er der et billede af den her!


I mandags ringede Aalborg Blomster til mig, da jeg havde lagt foldere på deres disk, som deres kunder kunne tage med sig hjem og han fortalte, at der havde været stor interesse, så der var ikke flere tilbage. Han foreslog, at jeg kom med en stak mere. Det synes jeg virkelig var flot og blev meget glad!

Hvis der er nogen, der holder Alt om Haven, kan man se, at der er en lille artikel fra mig om urten Matrem. Jeg kan ikke rose denne plante nok og føler mig så heldig, at jeg har fået den i min have. 
Mine gæster fik blandt andet frø af Matrem i deres goodiebag og jeg håber, de får rigtig meget fornøjelse af dem.

11 kommentarer:

Tim Skovrup sagde ...

Det glæder mig at læse at det bare køre for dig i det nordjyske :) :) - jeg glæder mig også til at få sået matrem-frøene som jeg modtog fra dig :) - hvad er dine erfaringer med dem ?? skal de dækkes med lidt jord ved såning eller ligge ovenpå jorden ??

Vivi sagde ...

Dejligt at læse, du fik en god debut med dine foredrag :-)

Birgitte sagde ...

Hej Tim. Der skal bare lige drysses en milimeter jord henover dem eller også kun vermaculite, hvis du har det. Det er tiden at så dem nu - de spirer i løbet af et par uger. Rigtig god fornøjelse og jeg håber du viser billeder, når de spirer!

Frk. Anemone sagde ...

Det lyder dejligt med en god debut, og når du er tilfreds, er gæsterne det helt sikkert også:)

Matrem... det må jeg altså huske:)

Høneballehaven sagde ...

Hvor godt at høre, håber du kan blive ved med at få fuldt hus. God idé med Goodie bags, det skal nok blive populært :)

Fru Friis sagde ...

Tillykke med debuten og dejligt det gik godt. :o)

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Skønt at dit første blomster foredrag gik så godt.......er sikker på alle blev glade for deres goodie bags.
Godaften knus Jette

Sonja L sagde ...

Hej Birgitte
Efter at have set dine anbefalinger af matrem her og i Alt om haven, har jeg ledt efter den på frøstativerne i de butikker jeg har været i, men endnu ikke set dem, ved du hvor jeg kan finde dem, er de sjældne i almindelig handel?
De bedste hilsner
Sonja L

marie sagde ...

Til lykke med den fine start. Matrem er der åbenbart flere varianter af, end jeg lige var klar over.

Gitte sagde ...

Det var dejligt med en god start i dit nye firma. Du skal nok blive efterspurgt hen ad vejen, også til artikler i havebladene. Håber den gode tendens fortsætter.

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres kommentarer.Dem er jeg så glad for. De sidste par dage har ikke handlet om haven, men i dag tog jeg revanche igen
Til Sonja: Hvis du sender mig en svarkuvert, kan jeg sende dig frø, jeg har stadig en del. Du kan bare skrive til mig på min kontaktmail.