tirsdag den 21. maj 2013

Pelargoniekavalkade 1

Pelargoniefest
I dag mens jeg gik og fejede gulvet i orangeriet, blev jeg så begejstret for at se alle blomsterne i mine pelargonier, så jeg måtte bare tage billeder!

Sommerrose Tina
Bev Forster
Brixworth Gold
Crocodille
Denise
Hills of Snow
Mrs Henry
Nicolai
Swanland Pink
Red Pandora
Forrige weekend var jeg jo til plantebyttedag hos Lone i Komdrup. Pelargonieklubben Nordjylland havde en stand og vi fik solgt godt. Jeg tjente til min jord hjem, som jeg har brugt til ompotning af pelargonier. Desuden var der mulighed for at købe stauder med mere og jeg fik en lykkekløver og en chokolademynte med hjem.


10 kommentarer:

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Sikke mange dejlige pelargonie du har.Kan genkende nogle af dem jeg har fået af Bente.
Dejligt at der gik godt på plantemarkeder,og at du fik lidt penge med hjem.
Folk har da også haft travlt med diverse markeder her i pinsen.Var selv på tur til Nivågård med den skønneste rhodo park med flere end2000 rhodoer.Og bagefter gik turen til Helsingør og Gilleje......du kan se de hele i mit nye
indlæg.Nu kommer regnen,så den står på lidt oprydning indendøre.
Rigtig god aften knus Jette

Frøken Solhat sagde ...

Jeg forstå din pludselige begejstring Birgitte....det er svært ikke at blive begejstret over sådan et syn når man svinger kosten.

Knus Dorthe

Høneballehaven sagde ...

Sikken en kavalkade det ser godt ud Birgitte.

Bente sagde ...

Ja det er da noget af en kavalkade du viser os. Det ser flot ud og hvor er Crocodille flot i udspring! Min kommer nok ikke i blomst i år, men den er vel nok smuk. Jeg sætter mine, så de passer sammen farvemæssigt. De helt røde er jeg ikke så vild med, men sådan har vi hver vores favoritter.

Landbohaven sagde ...

Smuk kavalkade af de skønne pelargonier.
Tak for kigget.
Ha´ en dejlig aften.

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres søde kommentarer. Dem blev jeg godt nok glad for. Godt at I kunne lige pelargonierne. Crocodille blomstrer helt overdådigt lige nu, så du kan godt glæde dig Bente!
Jeg tror bedst jeg kan lide de lyserøde og rosafarvede pelargonier, men faktisk kan jeg lide dem alle!

Unknown sagde ...

Dine pelargonier er velnok tidligt på færde,det ser skønt ud. Mine er godt på vej, men ikke så langt som dine.

Anonym sagde ...

Hej Birgitte, dejlige billeder. Dine planter strutter ligefrem. Har ikke været på din blok et stykke tid, så der var noget at se igennem. Mine Pelargonier står ude nu. I år på en læplads og det kan de lide. De kvitterer med mange blomster, skønt!
Hilsen,
Lis, Ølsted

Unknown sagde ...

Dejlige fotos, af en herlig sommerblomst.. Jeg faldt tilfældigt over din blog, da jeg på en anden blog Sofias bod faldt over en pelargonie, som skulle dufte af cola.. Det synes jeg lød så sjovt, så jeg omgående måtte google den, og så dukkede din blog op... Herlig blog, som jeg gerne vil være fast læser af... Jeg må ud og se om min planteskole kan skaffe en torento pelargonie.. :0)

Anonym sagde ...

Hej Birgitte

Er der et sted hvor man kan se din Coca cola pelargonie og han kan købe stiklinger af den og evt crocodillen?