onsdag den 20. februar 2013

Så ankom slagbænken i dag

Og den er rigtig fin...
Jeg har noget lyserødt uldstof, som jeg skal sy en hynde af, når jeg får fat i en skumgummimadras. Jeg har også nogle puder, som jeg vil sy nogle betræk til, gerne i gule og lilla farver. Og så har jeg to vattæpper med småblomstret mønster, så jeg skal nok få lavet et rigtig hyggeligt hjørne i orangeriet.


Malingen er noget slidt på den, men jeg er ikke helt sikker på, jeg vil male den. Måske er det charmerende, at den har et slidt look?


Jeg har pyntet lidt med mine appelsintræer. De to små, som er Calamandina appelsiner, skal pottes om i lerpotter. Jeg har allerede forhørt mig på vores planteskole om de har middelhavsjord og det har de. Så når der bliver lidt mere forår, skal alle mine fire citrustræer pottes om. Jeg har også sat en gul brændende kærlighed i min kobberkande, som også er stillet an. Måske flytter jeg det lille brune bord med Emma pelargonien og sætter et andet lille bord, som man evt. kan sætte en kaffekop på, hvis nu man vil sidde på bænken og drikke kaffe!
Jeg har på fornemmelsen, at det bliver et godt "snakkehjørne"!

16 kommentarer:

Zep sagde ...

Den er bare skøn.

Hjerteligst

Helena sagde ...

Jättefin är soffan som den är!
Om du går med i Rays Auricula club (det är gratis) så får du beställa nu!Dessutom får man som medlem 20% rabatt :D
KRAM från mig!

Høneballehaven sagde ...

Hvor er den fin Birgitte, du har sans for det, så nu må vi bare se den, når du får den pyntet med madras tæpper og puder. Det kan blive en rigtig sladrebænk :)

Lene sagde ...

Din slagbænk ser rigtig fin ud. Jeg tror heller ikke jeg ville male den, det er en ekstra charme at man kan se den er lidt skrammet.
Det bliver et dejligt hjørne i orangeriet. Vi har en jernseng i vores drivhus, der kan man sove en udmærket middagslur.
Med venlig hilsen
Lene Jensen Nordjylland

Hald sagde ...

Din slagbænk er meget flot. Du må ikke male den - det vil den blive for "fin" af....
Men bliver det ikke lidt besværligt at komme til at vande og pleje din pelargonier i vindueskarmen nu? :0)
Men er helt sikker på det bliver et godt hjørne at sidde i - tæt ved varmen, udsigt til haven, blomsterne og med en bog - havebog selvfølelig!

Anonym sagde ...

Til lykke med den! Den skal nok blive fin når du klæder den på :-)

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Tillykke med din fine slagbænk.Glæder mig til at se den,når du får syet hynder og puder.Er helt sikker på at den nok skal blive brugt til et lille hvil og en kop kaffe.
God aften til dig knus Jette

Heidi sagde ...

Hvor er din slagbænk fin, det vil være en skam at male den, da den er skøn som den er. Jeg tror der kan udklækkes mange gode have ideer i det hjørne ;o)

Casa Rosen- en Kolonihaveblog sagde ...

Hej Birgitte

Hvor er dn flot, det var et godt køb du der gjorde, den passer jo lige ind. Når du får lagt madras og puder på så er jeg sikker på den indbyder til en lille lur også.
Tillykke med den.

Kh Linda

Staudefeen sagde ...

Tillykke med din fine bænk :-) Er den ny eller gammel? Kan ikke helt bedømme det, når du skriver, at malingen er skallet af...

Kh. Marlene

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for jeres kommentarer. Dem blev jeg vel nok glad for. Og tak for jeres gode idéer. Nu vil jeg både sove, hvile mig, drikke kaffe, læse havebøger i den slagbænk! Den er gammel og kun slidt på den måde, at den er lidt skrammet, men ikke meget. Det er nemt nok at vande pelargonierne i vindueskarmen, man kan sagtens nå med en vandkande!

Livsnyderhaven.dk sagde ...

Smukt, den passer perfekt. Den giver rummet karakter.

Maria

Møllebakkehaven sagde ...

Jeg kan lige forestille mig, at ta en lille lur på din nye bænk... eller sidde og snakke om dagen der er gået... eller drikke en kop dejlig the... eller drømme om nye tiltag i haven... eller bare sidde og kigge på fuglene udenfor... jeg tror du bliver glad for din bænk :o)

Ha en go dag...

Anonym sagde ...

Hej Birgitte, skøn sag du der har fået, syntes ikke du behøver at male den. Dine planer med lyserød, gul og lilla lyder ret spændende.
Hilsen,
Lis, Ølsted

Birgitte sagde ...

Hej Maria. Tusind tak for din kommentar. Den blev jeg rigtig glad for.
Hej Møllebakkehaven. Tusind tak for din kommentar. Den blev jeg rigtig glad og du beskriver helt vidunderligt hvad jeg kan bruge bænken til!
Hej Lis. Også tusind tak til dig for din kommentar. Jeg blev rigtig glad for den og for at du kan lide mine valgte farver!

Anonym sagde ...

Hej Birgitte. Flot bænk.
Hvor har du købt dine appelsintræer, jeg kunne godt tænke mig sådan en.
hilsen Hanna