torsdag den 15. december 2016

Hjemme igen efter en uge på Tenerife

Solskin og badevejr.
I sidste uge var vi på ferie på Tenerife. Anders havde givet mig turen i fødselsdagsgave, så jeg kunne komme ned i varmen, da jeg har hostet i meget lang tid. Jeg er blevet undersøgt på kryds og tværs og fejler ikke noget, men har en kedelig irritationshoste. Vejret var fantastisk dernede - 31 grader og sol. Så vi har badet og solet og set meget af øen.


Det var dejligt varmt, men desværre hoster jeg stadigvæk. Jeg har aldrig røget, og min læge siger, det er en virus. Jeg håber, jeg slipper af med den snart!
Tenerife er en vulkanø og her er vi oppe på toppen af vulkanen, som lignede et månelandskab. Der er da også indspillet flere amerikanske science fiction film her.


En af de største oplevelser var at komme ud på havet i en båd for at se grindehvaler og delfiner i deres naturlige element. Vi så begge dele, men det var rigtig svært at fotografere dem. Det var første gang, jeg så grindehvaler, delfiner har jeg oplevet før ved Gibraltar.


Jeg tog mange billeder af træer, buske og planter. Her er det Johannesbrød.


Kaktusserne blomstrede - det var sjovt at se. Jeg købte blandt andet kaktusfigen-marmelade, men har ikke smagt på det endnu!


Et pengetræ fuld af blomster.
Jeg tog mange billeder, som jeg skal studere nærmere sammen med familien senere. Det var rigtig dejligt at være afsted, men også dejligt at komme hjem igen! Lidt svært at indstille sig på kulden og juledagene lige om hjørnet, men vi når det nok!

I denne uge har anlægsgartneren været her og det er et meget flot stykke arbejde, han har udført. Det viser jeg billeder af en af de nærmeste dage.

7 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Hej Birgitte
Godt at høre I har haft en god tur, men synd det ikke hjalp på hosten. Forhåbentlig går den snart over. Ude er godt men hjemme er bedst, så fik I den oplevelse. Er spændt på at høre mere om hvad anlægsgartneren har lavet, du var nok også spændt på at komme hjem og se det.

Casa Rosen- en Kolonihaveblog sagde ...

Hej Birgitte, det er da noget værre noget med den hoste. Vi må altså håbe at det bliver bedre. Hvor må det have været skønt med sådan en uge i sol og varme, så er du vel også blevet lækker brun :o) jeg glæder mig til at se hvad Anlægsgartneren har lavet.
Stort knus og god weekend fra mig.

marie sagde ...

En varm ferie på denne tid af året lyder som en rigtig god idé. En virus kan virkelig være en hård nød at knække.

Lisbeth (countryliv) sagde ...

Det ser dejligt ud og må have været skønt med sol, vand og varme. Ærgerligt at hosten er så vedholdende, jeg håber at du snart får has på den :-)

Frk. Anemone sagde ...

Det lyder som et dejligt afbræk fra hverdagen, håber du snart får bugt med den hoste.
Dejlige billeder - jeg har aldrig været på de kanter
God weekend :)

Eliane Petersen sagde ...

Kære Birgitte.
Dejligt at I har haft en god ferie. Så spændende at se hvordan vores kendte stueplanter har det dernede.
Er spændt på at se hvad anlægsgartneren har lavet.
Jeg får travlt de næste par dage, så jeg vil ønske dig og dine kære en rigtig glædelig jul. Håber at du får nogle hyggelige dage og at hosten er væk.
Mange hilsner fra Eliane

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak skal I have. Det var rigtig dejligt at være nede i varmen, det kan anbefales på denne årstid. Desværre hoster jeg stadig, så der skal åbenbart mere til! Herhjemme har det været en rigtig travl periode, men jeg håber, at jeg får lidt mere tid til at blogge og tænke på have og måske ligefrem komme en tur ud i haven. Vi har haft så mange aftaler den sidste uges tid, så det føles ikke helt som om, vi er landet endnu! Men det kommer forhåbentligt.