tirsdag den 19. maj 2015

Eucalyptus og pæoner.

Tørrestativ.
I år tænkte jeg, at vores tørrestativ skulle fjernes, så jeg kunne få et bed mere, men jeg tror, jeg "kapitulerer" for jeg har nok ikke tid og overskud til flere bede i haven. Der er jo også meget andet, der skal passes - blandt andet mit fuldtidsjob.


Jeg skulle potte mit eucalyptus træ om her til aften og stillede det opad tørrestativet. Jeg synes egentlig det så så pænt ud, at træet fik en ny plads dér. Samtidig dækker det lidt for stativet. Ved det andet stativ, skal jeg plante mine klatreløvemund ud, som skal vokse i en krukke med stativ dér. Så nu gør det ikke så meget, at vi beholder tørrestativet lidt endnu.:)


Træet fik jeg foræret for to år siden af gartneriet Lillienlund. Dér skal Pelargonieklubben Nordjylland have udstilling i pinsen. Det bliver spændende.


Fire ud af mine seks pæoner har knopper i år, som er det andet år jeg har dem. Jeg glæder mig så meget til, at de blomstrer.Et par stykker af dem har en 4-5 knopper.
Bonderoserne i den anden ende af haven har også en del knopper - flere end de tidligere år, men de har også fået ekstra gødning her i foråret. De springer nok ud før pæonerne.


Jeg har efterhånden fået plantet en hel del ud og overskudsplanterne er jeg i gang med at potte op. Dem stiller jeg rundt omkring i haven med henblik på at sælge dem, når jeg holder åben have. Så må vi se om jeg kommer af med dem.
I dag afspadserede jeg kl. 12.00 og skyndte mig hjem at spise frokost og så ud i haven, hvor jeg har været hele resten af dagen og aften. Jeg er næsten færdig med at luge det store skyggebed - pyha det er en ordentlig omgang da jeg ikke nåede det i efteråret. Der går nok et par timers mere arbejde før jeg er færdig. 

2 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Ja med fuldtidsjob og et stort orangeri med masser af pelargonier, kan jeg godt forstå, at du ikke kan klare flere bede. Dem du har rækker nok også, og du har stadig mulighed for at dyrke alle dine hobbies incl. såning og prikling. Det tager jo også meget tid.

Birgitte sagde ...

Hej Lisbeth. Tusind tak for din gode kommentar. Den blev jeg rigtig glad for:) Ja, jeg har nok at se til og det skal jo stadigvæk være hyggeligt og sjovt!