fredag den 16. september 2016

Små stedsegrønne træer.

Et par uger fra planteskolen hertil og så var der fri fragt!
Jeg må sige, at jeg er ovenud tilfreds med de træer, jeg har bestilt på www.jespersplanteskole.dk De svarer fuldstændig til billederne på deres hjemmeside. Det havde jeg faktisk ikke troet, hvis jeg skal være helt ærlig!


Jeg købte fire stedsegrønne. Her er det en almindelig thuja "Smaragd", som er 70 cm høj. Jeg tror faktisk, den er nærmere en meter høj.


Den er plantet i den østlige del af haven foran de to kvadratiske taks.


Så har jeg købt en almindelig langsomtvoksende søjletaks "Baccata David", som er ca. 80 cm høj. Den er lysegrøn.


Den er plantet ved siden af 8-tals bedet.


Jeg har også købt en opstammet Dværgskovfyr "Waterei", den skulle være 60 cm høj, men jeg tror snarere den er 80 cm høj.


Den er plantet mellem 8-tals bedet og det trekantede staudebed.


Den sidste er en 40 cm høj solcypres "Aurora".


Den er plantet i kanten af stenbedet.
Alle fire er fuldt hårdføre og kan plantes i almindelig havejord. Det var det jeg gik efter. Det var vigtigt, at de er fuldt hårdføre. Når man handler for 900 kroner er fragten gratis, så jeg handlede for lidt mere og så fik jeg også en pakke organisk gødning til stedsegrønne planter. (Jeg havde jo tjent nogle penge på et sponsoreret indlæg:))
Betjeningen og kommunikationen med planteskolen var meget venlig og behagelig og pengene bliver først trukket, når varerne er sendt afsted. Jeg vil virkelig gerne anbefale dette sted. De har også meget mere end stedsegrønt.

Nu er det lige før, jeg glæder mig til vinter, hvor der er noget grønt at kigge på, udover den smule, jeg havde i forvejen.

8 kommentarer:

Nana sagde ...

Det er fine træer! Jeg har selv købt en masse på Jespers Planteskole, og det er så fine varer. Èn gang har jeg fået et træ der ikke duede, og de sendte straks et nyt. Super service :-)

Høneballehaven sagde ...

God reklame til Jespers Planteskole, det er fint, rart at vide at man roligt kan handle der. Og du vil have flere træer i haven, det er en god idé.

Casa Rosen- en Kolonihaveblog sagde ...

Jespers Planteskole ser ud til at kan levere varen :o) det ser super godt ud i din have Birgitte. Det er vildt hvor meget det gør for indtrykket når der kommer lidt træer og planter med højde i bedene. Det er da lige før jeg godt forstår du glæder dig til vinter :o)
Rigtig dejlig weekend til dig
Fra Linda

marie sagde ...

Fine nye beboere - de kommer uden tvivl til at passe godt ind i din have.

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Flotte små træer du har købt.
Er vild med opstammede træer.Og det stedsegrønne giver noget til haven om vinteren.
Tillykke med dem.Og god aften Knus Jette

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Mange tak for jeres gode kommentarer. Ja, jeg er rigtig glad for de træer og synes jeg har gjort en rigtig god handel. Det bliver spændende at se haven til vinter!

Lene sagde ...

Fine træer, det er altid spændende med nye ting og især når det er træer og buske, som man jo ikke bare lige flytter igen, som stauder.
Jeg har også handlet hos Jespers Planteskole, godt nok i den fysiske butik, men fine planter der også. Regner med at besøge den igen i november, sammen med den lokale havekreds.

Birgitte sagde ...

Hej Lene. Det lyder godt, at du også har gode erfaringer med Jespers Planteskole. Jeg vidste ikke, at der også var en fysisk butik. Nej man flytter ikke lige på træer og buske igen og det er helt nyt i min have, så jeg er rigtig glad for det.