fredag den 20. november 2015

Lystræer

Med fælles hjælp så går det.
I eftermiddags fik Anders og jeg mine lystræer sat op. Der er 4, to på hver side af orangeriet. Dem er jeg så glad for. Jeg tog en hurtig beslutning og tænkte, det skulle være nu, hvis nu der kommer frost.


Der er timer på, så de selv tænder og slukker. Det er lidt problematisk, at der bliver mørkt kort tid efter, at jeg kommer hjem fra arbejde, for jeg får ikke lavet de sidste ting. Nu lover de snestorm og kan man så luge her i weekenden:)


Onsdag aften var min niece og jeg på Gug Planteskole, som havde julestue-hygge aften. Jeg fik købt en del grønt og nogle lys samt naturmaterialer til at pynte med. Heldigvis har jeg fri torsdag, fredag i næste uge, så skal jeg rigtig jule i haven inden gæsterne kommer til julehave-hygge på lørdag.

4 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Hej Birgitte
Det ser godt ud med lystræerne. Jeg tror nu ikke, at I får snestorm hos jer, men det er nok for koldt at luge.

Frk. Anemone sagde ...

Det pynter gevaldigt med dine lystræer - vi har også nogle og de skal sættes op næste weekend, for vi når det ikke denne weekend.
Dejligt at få handlet lidt pynt ind på planteskolen - det er jo en dejlig tid, vi går i møde.
God søndag, selvom du måske ikke kan luge. Jeg havde strikhandsker inden i havehandskerne i dag, da jeg lugede.

Jette sagde ...

Hej Birgitte.Dejligt med noget lys udenfor i fenne mørke tid.
Og hyggeligt at lave juleting.
Her handler det mest om vores nye gasfyr.......og så alt det sne vi har fået.God søndag oppe nord på knus Jette

Birgitte sagde ...

Hej Lisbeth. Ja, det er en god tid, vi nærmer os. Jeg fik ikke luget. Det var simpelthen for koldt!

Hej Ulla. Ja, det er hyggelig med lys i mørket. Tænk at du kunne luge. Her synes jeg, det har været alt for koldt. Og så var det øverste lag jord frossen, så det gjorde det lidt svært.

Hej Jette. Ja, I har jo fået masser af sne. Heroppe er der overhovedet ingenting, men det er koldt. Jeg har endnu ikke helt opgivet at få luget, jeg håber på mildere vejr senere i ugens løb!