fredag den 7. marts 2014

I Nørresundby Avis

I går var jeg i avisen!
Meget skal man se, før brillerne falder af! Jeg vidste godt, jeg skulle i avisen, men jeg tabte nærmest pusten da jeg så forsiden af avisen, for der var jeg på hele siden! Inde i avisen var der også en hel side. Det havde jeg slet ikke ventet. Jeg havde set teksten, inden den kom i og den kunne jeg godt lide, for der stod lige præcist, hvorfor jeg har startet Blomsterforedrag.dk.Jeg er nemlig rigtig glad for, at jeg får mulighed for at inspirere andre om hvad man kan få ud af sin have og så er det ovenikøbet noget, jeg brænder for.Artiklen handler om det og om Blomsterforedrag.dk. 

Nu skal jeg snart bevise mit værd og det glæder jeg mig meget til. 
I næste uge  holder jeg to foredrag. Der er begyndt at komme tilmeldinger til de efterfølgende to uger og der er stadig flere pladser!.
Jeg vil også gerne takke for al den opmærksomhed jeg har fået her i blogland og på facebook. Tusind tak. 

12 kommentarer:

Frk. Anemone sagde ...

Hvor er det bare flot, Birgitte :) Tillykke. Det fortjener du, held og lykke med de første foredrag.

Ulla

Høneballehaven sagde ...

Så flot Birgitte - held og lykke med det. Du har samme interesser som mig haven og at inspirere andre, det er gode interesser.

Vivi sagde ...

Hold da helt op 1 Det er fornemt sådan at få hele foriden :-)
Håber det kommer til at gå rigtig godt med dine foredrag.
Ønsker dig held og lykke :-)

Anette Krogh Pedersen sagde ...

Stort tillykke med den flotte artikel. Hvor er det dejligt med sådan en flot omtale. Det skal nok give dig mange foredragsgæster.
Rigtig god weekend.

Marianne Selvig sagde ...

Tillykke, Birgitte, det kan man da kalde god reklame! :-)))

Heidi sagde ...

Sådan Birgitte...godt gået ;))
De bedste frø er lagt til dine fordagaftner, og jeg håber de vil spire og gro, lige så flot som alt det andet i din have ;)

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Hvor er det flot - held og lykke med foredragene.

Birgitte sagde ...

Hej allesammen. Tusind tak for alle jeres pæne ord. Det er jeg meget glad for! Jeg glæder mig meget til at få "gæster i haven".

Jette sagde ...

Godaften Birgitte.Tillykke med den flotte artikkel i jeres lokale blad.Og held og lykke med dine foredrag.........det bliver da spændende.God weekend knus Jette

Hald sagde ...

Mine forældre var her den anden dag - de havde avisen med og jeg må da godt nok sige, at jeg blev overrasket da jeg så dig på forsiden - og en helsides indeni :0) Det er SÅ flot Birgitte - og sikken fin omtale! Stort tillykke!
Håber du får rigtigt mange have interesserede gæster til dine foredrag og åben have arrangementer!

Birgitte Sværke Pedersen sagde ...

Hvem der bare boede i Nordjylland. Så ville jeg da bestemt også melde mig til et foredrag i dit dejlige orangeri. Det er skønt at få så fin omtale det helt rigtige sted. Og, hvor ser din have dejlig ud!

Nyd søndagen
/Birgitte

Landbohaven sagde ...

Også et stort tillykke her fra.
Held og lykke med dine foredrag.